LUISTER MEE

speaker.png
listennowlive.gif

Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.

Link voor tablet of smartphone

VOLG ONS

DE BABBELBOX

Tijdens onze live uitzendingen op zaterdag en zondagavond is onze babbelbox bemand met de presentator van dienst..
Gewoon inloggen met je naam zonder wachtwoord en klets gezellig mee...
Wie is er nu aanwezig in onze babbelbox?

chatbox.gif

Klik hierboven om de babbelbox te openen.

OVER ONS

Sluiten Diverse Foto

Sluiten Hoe het begon

Sluiten Luister uren

Sluiten Oude poll uitslagen

Sluiten Programmatie

Sluiten Steunend lid worden

DIVERSE BERICHTEN

Sluiten De jaren 50

Sluiten De jaren 60

Sluiten De jaren 70

Sluiten De jaren 80

Sluiten Muziek Stromen

Sluiten Oldies Muziek Video

Sluiten Zee zenders

MENU LINKS

WEBMASTER - INFO
NIEUWSBRIEF
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
1390 Inschrijvers
BEZOEKERS

   Bezoekers

   Bezoekers online

NIEUWS LEZER - Gezondheid

Het Nieuwsblad : Gezondheid


Het Nieuwsblad : Gezondheid


  Kijk naar?

Onmiddellijk starten met aidsremmers, na het vaststellen van een hiv-besmetting, vermindert de kans op aidsgerelateerde ziektes of de dood. Nu worden patiŽnten enkel behandeld om het risico op besmetting in te dijken.

(28/05/2015 @ 17:59)
Je valt helemaal niet af van pure chocolade  Kijk naar?

Het wetenschappelijk onderzoek dat zou bewezen hebben dat pure chocolade eten zou helpen om slanker te worden, is verzonnen. Dat schrijft de journalist die het verhaal de wereld instuurde in de Amerikaanse krant Washington Post.

(28/05/2015 @ 16:57)
Zijn twee glazen alcohol per dag te veel?  Kijk naar?

Hoeveel alcohol mag je drinken zonder dat je hart eronder lijdt? Een nieuwe studie aan de universiteit van de Harvard Medical School en het Women
(28/05/2015 @ 13:28)
Twintig dingen die je moet doen voor je jezelf volwassen kan noemen  Kijk naar?

Kan je een autorijden, je belastingen invullen en heb je al eens iemand mee uitgevraagd? Dan voldoe je alvast aan drie van de twintig criteria die volgens de Britse

(28/05/2015 @ 10:46)
Nieuw middel tegen migraine in de maak  Kijk naar?

Wetenschappers werken aan een nieuw middel tegen migraine. Tot nu toe krijgen patiŽnten eigenlijk medicijnen tegen hoge bloeddruk of epilepsie en die hebben vaak bijwerkingen. Maar nu hebben onderzoekers antilichamen gemaakt die de stoffen blokkeren die vrijkomen bij een migraineaanval. Dat betekent niet dat er al een nieuw medicijn is, want ze moeten het eerst nog op duizenden mensen uittesten.

... / ... Lees meer...

(28/05/2015 @ 20:36)
Zachte lenzen zijn gevaarlijk  Kijk naar?

Wie zachte contactlenzen draagt, moet de komende zomermaanden extra op de hygiŽne letten, zeggen oogartsen. Als het warm is, zijn lenzenpotjes ideale kweekbodems voor bacteriŽn. Voor je het weet heb je een ontsteking aan je hoornvlies, dikwijls met blijvende schade.

(27/05/2015 @ 21:23)
Meer dan vier espresso  Kijk naar?

De consumptie van meer dan 400 milligram cafeÔne per dag, ofwel meer dan vier espresso

(27/05/2015 @ 19:01)
  Kijk naar?

Kinderhelden zoals Maya de Bij, Kabouter Plop, K3 en Mega Mindy zetten kinderen met reclames aan tot snoepen en ongezond gedrag. Hierdoor kunnen kinderen op jonge leeftijd al flink wat overgewicht ontwikkelen, waar ze de rest van hun leven last van kunnen hebben. Dat meldt de Nederlandse voedselwaakhond foodwatch woensdag op basis van eigen onderzoek.

... / ... Lees meer...

(27/05/2015 @ 08:02)
Ouderwetse anticonceptiepil is de veiligste  Kijk naar?

Er komen almaar meer bewijzen bij dat de nieuwste anticonceptiepillen minder veilig zijn dan de pillen die al in de jaren 80 bestonden.

(27/05/2015 @ 00:00)
Tien stappen om je beter in je vel te voelen  Kijk naar?

Wie zijn mentale veerkracht wil testen of tips zoekt om zich beter in zijn vel te voelen, kan vanaf nu terecht op de website www.fitinjehoofd.be. Met de campagne

(26/05/2015 @ 11:44)
Zo krijg je mooie, slanke zomerbenen  Kijk naar?

Elke week leert She. je een oefening voor een strak zomerlichaam. Deze week legt Fien Quagebeur van 'Women's only'-fitness She Fit's uit hoe je de 'lunge', een oefening die resultaat geeft aan benen en billen, correct uitvoert.
(25/05/2015 @ 10:34)
Waarom nootjes je helpen vermageren  Kijk naar?

Dat proteÔne- en sojarijke snacks als nootjes, edamame of zaden je honger langdurig stillen, wisten we al. Maar diezelfde snacks hebben nůg voordelen voor je lijn. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek aan de universiteit van Missouri, waarin de snack- en eetgewoonten van een groep tieners werden bestudeerd.

... / ... Lees meer...

(24/05/2015 @ 16:08)
Stoppen met roken loont, ook op oudere leeftijd  Kijk naar?

Ook voor wie ouder is dan 60 of al een eerste poging achter de rug heeft, loont het om alsnog te stoppen met roken. Dat blijkt uit internationaal onderzoek. Gezondheidseconoom Lieven Annemans (UGent) maant de overheid aan om ook voor wie een tweede poging waagt, de meest doeltreffende medicatie terug te betalen.

... / ... Lees meer...

(24/05/2015 @ 03:00)
Claire (31) wilde geen 'dikke bruid' worden, en dit is het resultaat  Kijk naar?

De 31-jarige Claire Crowther, een vroedvrouw uit de stad Wrexham in Noord-Wales, heeft in vier jaar tijd een complete transformatie ondergaan. Ze verloor tientallen kilo's en veranderde zo van een vrouw met een ongezond overgewicht naar een echte atleet.
(22/05/2015 @ 23:35)
  Kijk naar?

Rokers zullen tegen 2020 in Duitsland meer fijn stof (PM10) de lucht insturen dan de uitlaatgassen van het autoverkeer. Dat stelt de Duitse autotoeleverancier Bosch op basis van een onderzoek van de Umweltbundesamt, het Duitse federaal milieuagentschap. Dankzij de moderne dieselpartikelfilters zal het fijn stof dat via de uitlaatgassen van een auto de lucht in gestuurd wordt, tegen 2020 te verwaarlozen zijn, klinkt het bij Bosch.

... / ... Lees meer...

(22/05/2015 @ 16:25)
Dit zijn de belangrijkste doodsoorzaken  Kijk naar?

Hart- en vaatziekten blijven de belangrijkste doodsoorzaak bij de Belgen, zelfs al daalt hun relatieve belang elk jaar. Kanker staat op de tweede plaats. Dat blijkt uit de meest recente tendensen in doodsoorzaken, voor het jaar 2012, die de Algemene Directie Statistiek van de FOD FinanciŽn donderdag publiceerde.

... / ... Lees meer...

(21/05/2015 @ 17:04)
AnorexiapatiŽnte van twintig kilo vraagt om hulp  Kijk naar?

Rachael Farrokh is 37, woont in CaliforniŽ en droomde er ooit van actrice te worden. Tien jaar geleden kreeg ze te maken met de ziekte anorexia nervosa en nu weegt ze minder dan twintig kilo. In een emotionele boodschap op Facebook smeekt ze mensen om haar financieel te helpen en zo haar leven te redden.

... / ... Lees meer...

(21/05/2015 @ 11:55)
Hoe haar dubbele borstamputatie een kunstwerk werd  Kijk naar?

Alyson Anderson overwon borstkanker maar bleef achter met de littekens van een dubbele amputatie. De jonge vrouw liet de moed niet zakken en stapte na een borstreconstructie naar een tattooshop.
(20/05/2015 @ 22:59)
Undercoverreportage legt bedrog bij maagverkleiningen bloot  Kijk naar?

Om een maagoperatie terugbetaalbaar te maken, knoeien chirurgen op papier soms met het gewicht en de lengte van de patiŽnt. Dat blijkt uit de undercoverreportage die het Eťn-programma Volt woensdagavond uitzond.
(20/05/2015 @ 21:58)
Steeds meer meisjes puberen veel te vroeg  Kijk naar?

Kinderartsen krijgen steeds vaker jonge meisjes over de vloer die nog voor de leeftijd van 8 jaar aan het puberen zijn. Dat zeggen kinderendocrinologen van het UZ Gent en het Jessaziekenhuis in Hasselt dinsdag in Het Belang van Limburg. De artsen waarschuwen dat een vroegtijdige puberteit de groei ernstig kan verstoren en voor psychische problemen kan zorgen.

... / ... Lees meer...

(19/05/2015 @ 06:03)
Zo krijg je die 'flubberarmen' weer strak  Kijk naar?

Elke week leert She. je een oefening voor een strak zomerlichaam. Deze week legt Fien Quagebeur van 'Women's only'-fitness She Fit's een aantal variaties uit op oefeningen waarmee je je triceps steviger maakt.
(18/05/2015 @ 18:23)
Gaan we al heel ons leven verkeerd naar het toilet?  Kijk naar?

Als we naar het toilet moeten voor de grote boodschap, dan gaan we verkeerd op de bril zitten. Dat is althans wat de Duitse schrijfster en geneeskundestudente Giulia Enders beweert in haar boek
(18/05/2015 @ 15:30)
Vingers verraden of iemand coke gebruikt  Kijk naar?

Een vingerspoor kan voortaan voldoende zijn om te achterhalen of iemand cocaÔne heeft gebruikt. Twee wetenschappers van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) hebben daar samen met Britse collega

(15/05/2015 @ 14:12)
Valiumgebruik in vijf jaar tijd met een kwart gestegen  Kijk naar?

We slikken met zijn alleen meer en meer Valium. Dat blijkt uit cijfers van de Algemene Pharmaceutische Bond (APB). Nochtans is het niet zonder risico

(15/05/2015 @ 10:31)
We beseffen niet dat we te dik zijn  Kijk naar?

Het is hoog tijd dat de overheid ingrijpt en therapieŽn terugbetaalt voor wie aan obesitas lijdt. Dat zegt professor Bart Van der Schueren, specialist obesitas van het UZ Leuven, naar aanleiding van een studie waaruit blijkt dat de Belgen bijzonder slecht zijn in het inschatten van hun eigen overgewicht, terwijl ze de gevolgen nochtans goed kennen.

... / ... Lees meer...

(15/05/2015 @ 03:00)

Laatst import : 28/05/2015 @ 04:34

 
MEDEDELING SPONSOR


 
ROL RADIO ---- NON-STOP OLDIES

 Luister ook 24 op 24  R.O.L. radio zonder je PC.

internetradioaldi.jpg


Met een internetradio die je al voor +/- 100 euro kan kopen luister je onbeperkt naar al onze oldies hits zonder dat je pc of laptop de hele tijd aan staat. Wel moet je uiteraard in het bezit zijn van een internet aansluiting (draadloos of met kabel). Je kan ons station vinden onder de Europese stations uit belgie. Zoek naar "ROLRADIO" Of gebruik volgende link om rechtstreeks in je webradio te plaatsen:
http://rolradio.servemp3.com       
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
 

oldies.gifSinds 2003 is R.O.L. Radio te beluisteren via het wereldwijde web. Onze uitzendingen zijn 24 op 24h te beluisteren via live stream. Het muziekformat op weekdagen is non-stop oldies hits van eind jaren 50 tot begin jaren 80. ALLEEN OLDIES! dus.
We draaien muziek uit drie decennia met veel leuke artiesten, nostalgie en goede muzikale herinneringen.

In het weekend passeren onze live programma's de revue.....

De Fifties, Sixties en Seventies.Maar ook wel wat recenter werk. U hoort veel juke-box classics met o.a. Elvis Presley, Bobby Vee, Bobby Vinton, Bobby Darin, Fats Domino en Cliff Richard. Maar ook Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. The Beatles of Paul Anka ontbreken niet.
Verder veel Flowerpower-sixties met oa. The Mama's & The Papa's. Good old seventies soul met Aretha Franklin, Diana Ross & the Supremes, Smokey Robinson, Otis Redding, Sam & Dave e.a. Seventies Popular met de Eagles, Abba en Neil Diamond en meer. 

 
RECLAME

WEBCAM STUDIO

DE JUISTE TIJD

Golden Country Songs

Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
www.goldencountrysongs.com.. 


Aanmelden
 Toon alle leden Leden : 71
<u>Leden vandaag</u> Leden vandaag (1)


andre_nsu andre_nsu


Loginnaam:

Wachtwoord:

[ Wachtwoord vergeten? ]


[ wordt steunend lid ]


Lid OnLine:  Lid OnLine:
Bezoekers OnLine:  Bezoekers OnLine: 9


Record
RecordLeden: 53

Op 09/09/2014 @ 10:22

RecordTotaal: 73

Op 22/06/2014 @ 11:50

POPCORN CITY

pocorn.jpg
Maandag avond van 20h tot 21h bij ROL radio

Afbeeldingen van leden
Uploaden
Bekijken
SUDOKU

 sudoku.jpg

AANTAL LUISTERAARS

Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 4 Luisteraars.

R.O.L. OLDIES

oldiesjukebox.jpg

AA Vlaanderen

ooit_doorgezakt.jpg

NIEUWS LEZER