LUISTER MEE

speaker.png
listennowlive.gif

Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.

Link voor tablet of smartphone

VOLG ONS

DE BABBELBOX

Tijdens onze live uitzendingen op zaterdag en zondagavond is onze babbelbox bemand met de presentator van dienst..
Gewoon inloggen met je naam zonder wachtwoord en klets gezellig mee...
Wie is er nu aanwezig in onze babbelbox?

chatbox.gif

Klik hierboven om de babbelbox te openen.

OVER ONS

Sluiten Diverse Foto

Sluiten Hoe het begon

Sluiten Luister uren

Sluiten Oude poll uitslagen

Sluiten Programmatie

Sluiten Steunend lid worden

DIVERSE BERICHTEN

Sluiten De jaren 50

Sluiten De jaren 60

Sluiten De jaren 70

Sluiten De jaren 80

Sluiten Muziek Stromen

Sluiten Oldies Muziek Video

Sluiten Zee zenders

MENU LINKS

WEBMASTER - INFO
NIEUWSBRIEF
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
1390 Inschrijvers
BEZOEKERS

   Bezoekers

   Bezoekers online

NIEUWS LEZER
NIEUWS LEZER - Gezondheid

Het Nieuwsblad : Gezondheid


Het Nieuwsblad : Gezondheid


Last van slapeloosheid? Drink kersensap  Kijk naar?

Twee maal per dag een glaasje kersensap drinken doet je gemiddeld 84 minuten per nacht langer slapen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek aan de universiteit van Louisiana.
(21/12/2014 @ 11:04)
Wetenschappers halen   Kijk naar?

Wetenschappers halen het zogenaamde
(19/12/2014 @ 16:05)
Wie piekert, is vaak slimmer  Kijk naar?

Mensen die verbaal intelligent zijn, hebben sneller de neiging de gebeurtenissen in hun leven opnieuw te overschouwen en gaan zich dus sneller zorgen maken. Dat blijkt uit nieuw onderzoek aan de universiteit van Ontario.
(19/12/2014 @ 12:48)
Knuffelen helpt tegen stress en verkoudheid  Kijk naar?

Mensen die geregeld geknuffeld worden en steun krijgen van familie en kennissen zijn beter beschermd tegen infecties en stress. Een dagelijkse knuffel volstaat, maar hoe meer je er krijgt, hoe sterker je wordt. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van wetenschappers aan de Carnegie Mellon University.
(19/12/2014 @ 10:34)
Waar gaat je vet naartoe als je afvalt?  Kijk naar?

Als je een kilo of tien afvalt, waar gaat dat vet dan naartoe? Wetenschappers gingen er tot nu van uit dat het vet het lichaam verliet in de vorm van warmte of energie, maar volgens de Australische onderzoeker Ruben Meerman is er meer aan de hand.

(18/12/2014 @ 16:46)
Vier geboden om niet te verdikken tijdens de feesten  Kijk naar?

Een hapje langs hier, een dessertje langs daar en als het even kan ook een glaasje bubbels. Of twee. Tijdens de feestdagen kunnen de kilo

(18/12/2014 @ 15:58)
Roken in auto in bijzijn van kinderen binnenkort illegaal in Engeland  Kijk naar?

In de auto roken in het bijzijn van kinderen zal binnenkort illegaal worden in Engeland. De nieuwe wet zou vanaf oktober 2015 zijn intrede doen.

(18/12/2014 @ 13:39)
  Kijk naar?

Mensen die antidepressiva innemen, kunnen zich eerst nog ongelukkiger voelen voor hun gemoedstoestand verbetert. Hoe dit precies komt was tot voor kort onduidelijk, maar nu hebben wetenschappers aan de universiteit van Otto-von-Guericke in Duitsland een mogelijke oorzaak gevonden.

(18/12/2014 @ 12:50)
Dit durven vrouwen niet meer eten  Kijk naar?

Met Kerstmis en nieuwjaar in aantocht, blijkt bij vrouwen de angst voor een kilo te veel de kop op te steken. 65 procent van de vrouwen koppelt negatieve emoties aan de periode van hapjes en drankjes, zo blijkt uit een onderzoek van iVox in opdracht van Weight Watchers.

(17/12/2014 @ 16:12)
  Kijk naar?

Pizza

(17/12/2014 @ 14:14)
Nederlandse wetenschappers maken   Kijk naar?

Nederlandse wetenschappers hebben een fiets ontworpen die je tijdens je rit voortdurend waarschuwt voor mogelijk gevaar. Deze
(16/12/2014 @ 18:20)
Yoga is goed voor je hart  Kijk naar?

Yoga kan in dezelfde mate dan fietsen of snelwandelen het risico op hartziekten verminderen. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek gepubliceerd in de medische krant
(16/12/2014 @ 12:44)
Spuitje kan je slanker maken  Kijk naar?

Dankzij Duitse wetenschappers zou het kunnen dat obesitaspatiŽnten binnenkort hormonen ingespoten krijgen in plaats van een maagverkleining. De spuiten werken in op de zogenaamde

(16/12/2014 @ 11:23)
Wie zich jong voelt, leeft langer  Kijk naar?

Mensen die zich jonger voelen dan ze in werkelijkheid zijn, kunnen langer leven. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek aan de universiteit van Londen.
(16/12/2014 @ 11:00)
Weinig tijd om te sporten? Zo kan het ook  Kijk naar?

Een schijnend tijdsgebrek is geen excuus om niet te sporten: als je wekelijks een paar minuten vrijmaakt om aan lichaamsbeweging te doen, krijgt je conditie ook een boost. We zetten enkele korte work-outs op een rij die hun effect niet missen.
(16/12/2014 @ 10:52)
Leerkrachten en bankiers riskeren snelst burn-out  Kijk naar?

Een op de tien werknemers, ofwel 220.000 Vlamingen, riskeert vandaag een depressie door het werk. Leeftijd, beroepsgroep en geslacht spelen daarbij een grotere rol dan gedacht. Vrouwen en oudere werknemers zijn de belangrijkste risicogroepen, onderwijs en de banksector de meest kwetsbare sectoren.
(16/12/2014 @ 03:00)
Hoe zelf koken je soms toch dikker kan maken  Kijk naar?

Een Amerikaanse studie heeft aangetoond dat mensen die thuis eten maken, sneller symptomen ontwikkelen die kunnen leiden tot infarcten en hartziekten. Toch moeten deze resultaten volgens de Belgische diŽtiste Katrien Vandenbroucke genuanceerd worden.
(15/12/2014 @ 15:30)
Nergens meer borstkanker dan in Vlaanderen  Kijk naar?

Het aantal gevallen van borstkanker is in 2012 gestegen met 0,4 procent tegenover 2011. In totaal waren er twee jaar geleden 10.531 gevallen in BelgiŽ. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van Kankerregister, meldt borstkankerorganisatie Think-Pink.

(12/12/2014 @ 17:59)
Gezonde levensstijl kan kanker echt voorkomen  Kijk naar?

Niet roken, niet drinken, vaak bewegen en gezond eten: het is goed voor je gezondheid. En dat is nu nogmaals bewezen dankzij een studie van De Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek, in opdracht van KWF Kankerbestrijding. Een gezonde levenswijze zou jaarlijks zo
(12/12/2014 @ 10:53)
Wist je dit al over je menstruatie?  Kijk naar?

Een website alleen over menstruatie, is dat niet een beetje vreemd? De Nederlandse journaliste Paula Kragten vond van niet: zij startte in mei met de website period.nl, een website met weetjes, tips en grappige prentjes over die dagen van de maand. Vier vragen aan een vrouw die maandstonden uit de taboesfeer wil halen.

... / ... Lees meer...

(11/12/2014 @ 10:49)
Wie lang en slank is, verdient meer  Kijk naar?

Je uiterlijk speelt een grotere rol dan je diploma bij de kans of je een (goed betaalde) job krijgt. Dat werd voor eens en altijd bewezen door het Nederlandse Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).

(10/12/2014 @ 10:25)
Uit een blikje drinken is slecht voor je bloeddruk  Kijk naar?

Uit blik eten of drinken kan je bloeddruk aanzienlijk doen stijgen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek aan de Seoul National University in Zuid-Korea.
(09/12/2014 @ 14:48)
  Kijk naar?

Van slank tot graatmager: sterren gaan ver voor hun

(09/12/2014 @ 10:36)
  Kijk naar?

Calf Botox, een ingreep waarbij botox in de kuiten wordt geÔnjecteerd om de onderbenen te versmallen, is razend populair in AziŽ. De hype heeft nu ook Groot-BrittanniŽ bereikt maar in ons land kan je de ingreep nog niet laten uitvoeren, al krijgen plastisch chirurgen soms patiŽnten over de vloer die dunnere onderbenen willen.

... / ... Lees meer...

(08/12/2014 @ 16:28)
Vitaminesupplementen maken je niet gezonder  Kijk naar?

Het innemen van vitamines, mineralen en voedingssupplementen zou je niet noodzakelijk gezonder maken. Meer zelfs, onnodig vitaminegebruik kan nefaste gevolgen hebben. Dat meldt de krant
(08/12/2014 @ 13:06)

Laatst import : 17/12/2014 @ 02:27

 
MEDEDELING SPONSOR


 
ROL RADIO ---- NON-STOP OLDIES

 Luister ook 24 op 24  R.O.L. radio zonder je PC.

internetradioaldi.jpg


Met een internetradio die je al voor +/- 100 euro kan kopen luister je onbeperkt naar al onze oldies hits zonder dat je pc of laptop de hele tijd aan staat. Wel moet je uiteraard in het bezit zijn van een internet aansluiting (draadloos of met kabel). Je kan ons station vinden onder de Europese stations uit belgie. Zoek naar "ROLRADIO" Of gebruik volgende link om rechtstreeks in je webradio te plaatsen:
http://rolradio.servemp3.com       
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
 

oldies.gifSinds 2003 is R.O.L. Radio te beluisteren via het wereldwijde web. Onze uitzendingen zijn 24 op 24h te beluisteren via live stream. Het muziekformat op weekdagen is non-stop oldies hits van eind jaren 50 tot begin jaren 80. ALLEEN OLDIES! dus.
We draaien muziek uit drie decennia met veel leuke artiesten, nostalgie en goede muzikale herinneringen.

In het weekend passeren onze live programma's de revue.....

De Fifties, Sixties en Seventies.Maar ook wel wat recenter werk. U hoort veel juke-box classics met o.a. Elvis Presley, Bobby Vee, Bobby Vinton, Bobby Darin, Fats Domino en Cliff Richard. Maar ook Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. The Beatles of Paul Anka ontbreken niet.
Verder veel Flowerpower-sixties met oa. The Mama's & The Papa's. Good old seventies soul met Aretha Franklin, Diana Ross & the Supremes, Smokey Robinson, Otis Redding, Sam & Dave e.a. Seventies Popular met de Eagles, Abba en Neil Diamond en meer. 

 
DE JUISTE TIJD

WEBCAM STUDIO

RECLAME

ABC 80s

Golden Country Songs

Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
www.goldencountrysongs.com.. 


Aanmelden
 Toon alle leden Leden : 68
<u>Leden vandaag</u> Leden vandaag (18)
              Joke              HermanT              Anita              henri              Gertie              antonius              mia              marchol              guido1              Jeepee              Tony_D              hubke              Maya              Rosalba              Johan              kevin              Danny              andre_nsu   

Loginnaam:

Wachtwoord:

[ Wachtwoord vergeten? ]


[ wordt steunend lid ]


Leden OnLine:  Leden OnLine:
     andre_nsu  
     antonius  
     Danny  
     henri  
     Johan  
Bezoekers OnLine:  Bezoekers OnLine: 7


Record
RecordLeden: 53

Op 09/09/2014 @ 10:22

RecordTotaal: 73

Op 22/06/2014 @ 11:50

POPCORN CITY

pocorn.jpg
Maandag avond van 20h tot 21h bij ROL radio

Afbeeldingen van leden
Uploaden
Bekijken
SUDOKU

 sudoku.jpg

AANTAL LUISTERAARS

Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 4 Luisteraars.

R.O.L. OLDIES

oldiesjukebox.jpg

AA Vlaanderen

ooit_doorgezakt.jpg