LUISTER MEE

speaker.png
listennowlive.gif

Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.

Link voor tablet of smartphone

VOLG ONS

DE BABBELBOX

Tijdens onze live uitzendingen op zaterdag en zondagavond is onze babbelbox bemand met de presentator van dienst..
Gewoon inloggen met je naam zonder wachtwoord en klets gezellig mee...
Wie is er nu aanwezig in onze babbelbox?

chatbox.gif

Klik hierboven om de babbelbox te openen.

OVER ONS

Sluiten Diverse Foto

Sluiten Hoe het begon

Sluiten Luister uren

Sluiten Oude poll uitslagen

Sluiten Programmatie

Sluiten Steunend lid worden

BEZOEKERS

DIVERSE BERICHTEN

Sluiten De jaren 50

Sluiten De jaren 60

Sluiten De jaren 70

Sluiten De jaren 80

Sluiten Muziek Stromen

Sluiten Oldies Muziek Video

Sluiten Zee zenders

MENU LINKS

WEBMASTER - INFO
NIEUWSBRIEF
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
1390 Inschrijvers
BEZOEKERS

   Bezoekers

   Bezoeker online

NIEUWS LEZER - Gezondheid

Het Nieuwsblad : Gezondheid


Het Nieuwsblad : Gezondheid


Zijn   Kijk naar?

In de categorie

(04/07/2015 @ 10:01)
Daarom worden mannen kaal  Kijk naar?

Kaalheid bij mannen is geen uitzondering, maar waarom worden zij veel meer dan vrouwen met haaruitval geconfronteerd? De grootste boosdoeners: erfelijkheid, een mannelijk hormoon en onregelmatigheden in chromosoom 20, dat vroeger al in verband werd gebracht met bloedkankers. In deze wetenschappelijk onderbouwde video van SciShow wordt alles - euh- haarfijn uitgelegd.

... / ... Lees meer...

(03/07/2015 @ 11:09)
Wanneer is het te warm om te werken?  Kijk naar?

De hitte veroorzaakt mogelijk ongemak op de werkplaats. Maar wanneer is het tť warm om te werken? Werkgeversorganisatie Unizo heeft een handige snelwijzer opgesteld voor bedrijfsleiders zodat ze zien wanneer er actie moet ondernomen worden.
(02/07/2015 @ 20:14)
Actrice bedankt fans in strijd tegen anorexia  Kijk naar?

De Amerikaanse actrice Rachael Farrokh (37) lijdt aan de zwaarste, dodelijke vorm van anorexia. De dokters hadden de hoop op een gezonde toekomst opgegeven, maar de strijdlustige Farrokh deed een emotionele oproep om geld in te zamelen en zo een laatste behandeling uit te proberen. Die slaat aan en de vrouw is de mensen die haar financieel hebben gesteund heel dankbaar.

... / ... Lees meer...

(02/07/2015 @ 15:00)
Handige trucjes om het koeler te krijgen  Kijk naar?

Geen nood als je geen zwembad in de tuin hebt: het internet staat vol met inventieve 'life hacks' die verkoeling brengen tijdens hete dagen.
(02/07/2015 @ 11:07)
Zo weet je of het te warm is om je hond uit te laten  Kijk naar?

Dat je je huisdieren bij hoge temperaturen voldoende koel water moet geven en geen moment in een geparkeerde auto mag achterlaten, is bekend. Maar hoe bepaal je of het te warm is om je hond uit te laten?
(01/07/2015 @ 20:32)
Gentse onderzoekers vinden vaccin tegen levensgevaarlijk virus  Kijk naar?

Er is eindelijk een doorbraak in het onderzoek naar RSV, een virus dat vooral voor baby's levensgevaarlijk is. Gentse onderzoekers hebben voor het eerst een vaccin kunnen ontwikkeld. Ze moeten het wel nog uittesten op mensen. Als het aanslaat, dan kan het vaccin meer dan 100.000 levens per jaar redden.

... / ... Lees meer...

(01/07/2015 @ 20:15)
Eenvoudige tatoeage vertelt emotioneel verhaal  Kijk naar?

Deze minimalistische tattoo van een punt en een komma vertelt een verhaal van een overwonnen depressie. Hij kadert in 'The Semicolon Project', een intitiatief van een Amerikaanse beweging die mensen oproept om naar buiten te komen met verhalen over psychologische moeilijkheden.
(01/07/2015 @ 16:57)
Waarom lopen op het strand (niet) goed voor je is  Kijk naar?

Een aangenaam zeebriesje brengt sommige sportievelingen in de verleiding voor een looptraining op het strand. Maar is dat wel een goed idee? Ward Devolder, personal trainer en diabetes educator, legt de voor- en nadelen uit van lopen op zand.
(01/07/2015 @ 15:47)
Hoe raak je in slaap tijdens warme zomernachten?  Kijk naar?

Als de temperatuur in de zomer vlot naar de 30 graden klimt, koelt het 's nachts ook bijzonder weinig af. Als we het veel te warm hebben in onze slaapkamer, lukt het moelijker om in slaap te raken. Professor Johan Verbraecken van het slaapcentrum van het UZA geeft ons enkele tips.
(01/07/2015 @ 13:59)
Zo eet je buiten zonder ziek te worden op warme dagen  Kijk naar?

Warme dagen vragen om barbecues en tuinfeesten, maar helaas doen ook de micro-organismen die voedselvergiftigingen veroorzaken het beter zodra de 25 graden voorbijgestoken worden. Het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (Favv) geeft tips om voedselvergiftiging te voorkomen.
(01/07/2015 @ 13:50)
Bekende blogster die loog over kanker, liegt opnieuw  Kijk naar?

Kent u Belle Gibson nog? De Australische blogster hield een blog bij over hoe ze kanker overwon door gezond te eten en leven, maar viel in april van dit jaar door de mand. In de talkshow

(30/06/2015 @ 15:27)
Tien tips om het koel te houden tijdens de hittegolf  Kijk naar?

De eerste hittegolf van 2015 is op komst: deze week wordt het bloedheet met temperaturen die vanaf woensdag de dertig graden overschrijden. Belangrijk is om het hoofd en lichaam koel te houden. Dat lukt dankzij deze tips van het Agentschap voor Zorg en Gezondheid van de Vlaamse overheid en de Dienst Gezondheidsbevordering van de Bond Moyson.

... / ... Lees meer...

(29/06/2015 @ 13:57)
'Teveel aan vitamines kan gevaarlijk zijn'  Kijk naar?

De Hoge Gezondheidsraad (HGR) waarschuwt voor het innemen van te hoge dosissen vitamines en mineralen. Wie gezond en gevarieerd eet, krijgt normaal voldoende van die stoffen binnen. Er dan nog extra innemen, kan soms schadelijke gevolgen hebben en zelfs nierstenen en prostaatkanker in de hand werken.

... / ... Lees meer...

(29/06/2015 @ 12:24)
Zo maak je benen en billen stevig voor de zomer  Kijk naar?

Elke week leert She. je een oefening voor een strak zomerlichaam. Deze week toont Fien Quagebeur van 'Women's only'-fitness She Fit's hoe je aan de beenspieren kan werken.
(29/06/2015 @ 11:05)
Eťn vrouw op vijf slaapt slecht  Kijk naar?

Uit een onderzoek van het slaaponderzoekscentrum aan Loughbrough University is gebleken dat vrouwen slechter slapen dan mannen. Eindelijk een excuus voor dat ochtendhumeur.
(28/06/2015 @ 11:23)
Polsbandjes zijn broeihaard van bacteriŽn  Kijk naar?

De festivalzomer is met Rock Werchter officieel van start gegaan. Veel festivalgangers pronken graag met de vele polsbandjes die ze gedurende de festivalzomer verzameld hebben. Toch zou dat wel eens best gevaarlijk zijn, want uit onderzoek is gebleken dat die polsbandjes een broeihaard van bacteriŽn zijn.

... / ... Lees meer...

(27/06/2015 @ 12:35)
De creatiefste reden om te stoppen met roken  Kijk naar?

De Amerikaanse Food & Drug Administration lanceerde een nieuwe spot om jongeren aan te zetten niet te roken. Het blijkt meteen zowat de leukste en creatiefste manier om te stoppen.

(27/06/2015 @ 08:31)
We zien er iets anders uit dan we denken  Kijk naar?

We kunnen ons uiterlijk zelf niet goed inschatten. Dat blijkt uit een nieuw Australisch onderzoek, verschenen in het wetenschappelijk blad British Journal of Psychology.

(26/06/2015 @ 10:49)
Oudste vrouw ter wereld deelt geheim voor lang leven  Kijk naar?

De Amerikaanse Susannah Mushatt Jones is bijna 116 jaar en mag zich sinds twee weken de oudste vrouw ter wereld noemen. Haar geheim voor een lang leven? Dat verklapte ze in een interview met het zakenblad Business Insider.
(25/06/2015 @ 10:40)
  Kijk naar?

Veel zieken zeggen baat te hebben bij cannabis als medicijn, maar of het ook daadwerkelijk goed werkt, wordt maar matig bewezen door wetenschappelijke studies. Dat stellen onderzoekers die 79 studies naast elkaar hebben gelegd. Het onderzoek wordt geleid door Jos Kleijnen, hoogleraar

(24/06/2015 @ 12:41)
Is een skinny jeans echt gevaarlijk?  Kijk naar?

Een skinny jeans kan de bloeddoorstroming in je benen belemmeren, althans dat beweren Australische onderzoekers. Maar neurologe Evelien Vancaester, verbonden aan AZ Groeninge in Kortrijk, is het daar niet helemaal mee eens.
(24/06/2015 @ 10:38)
Ook urine veroorzaakt rode ogen in het zwembad  Kijk naar?

Rode, branderige ogen tijdens het zwemmen zijn niet enkel te wijten aan chloor, maar ook aan urine in het water. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek van het Centre for Disease Control and Prevention (CDC) in het Amerikaanse Atlanta. Toxicoloog Jan Tytgat, verbonden aan de Katholieke universiteit van Leuven, bevestigt het nieuws maar zegt dat het geen reden is om niet meer te gaan zwemmen.

... / ... Lees meer...

(23/06/2015 @ 15:47)
Kwart Belgische werknemers staat regelmatig onder te veel stress  Kijk naar?

Ruim een kwart van de Belgische werknemers (28,2 procent) heeft regelmatig last van stress van een onaanvaardbaar niveau. Een verontrustende tendens die ondernemingen duur kan komen te staan, want langdurige, negatieve stress heeft meer werkverzuim tot gevolg.

(23/06/2015 @ 14:42)
Vrouwen steunen elkaar tijdens hun maandstonden via Twitter  Kijk naar?

Voel je je ook zo ellendig tijdens die periode van de maand? Dan ben je allesbehalve alleen. Vrouwen van over de hele wereld uiten via Twitter hun frustraties en gevoelens tijdens deze periode met de hashtag #LiveTweetYourPeriod. Hun gevatte commentaren maken je maandstonden vast iets draaglijker en helpen om het taboe errond te doorbreken.

... / ... Lees meer...

(23/06/2015 @ 10:34)

Laatst import : 02/07/2015 @ 15:02

 
MEDEDELING SPONSOR


ROL RADIO ---- NON-STOP OLDIES

 Luister ook 24 op 24  R.O.L. radio zonder je PC.

internetradioaldi.jpg


Met een internetradio die je al voor +/- 100 euro kan kopen luister je onbeperkt naar al onze oldies hits zonder dat je pc of laptop de hele tijd aan staat. Wel moet je uiteraard in het bezit zijn van een internet aansluiting (draadloos of met kabel). Je kan ons station vinden onder de Europese stations uit belgie. Zoek naar "ROLRADIO" Of gebruik volgende link om rechtstreeks in je webradio te plaatsen:
http://rolradio.servemp3.com       
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
 

oldies.gifSinds 2003 is R.O.L. Radio te beluisteren via het wereldwijde web. Onze uitzendingen zijn 24 op 24h te beluisteren via live stream. Het muziekformat op weekdagen is non-stop oldies hits van eind jaren 50 tot begin jaren 80. ALLEEN OLDIES! dus.
We draaien muziek uit drie decennia met veel leuke artiesten, nostalgie en goede muzikale herinneringen.

In het weekend passeren onze live programma's de revue.....

De Fifties, Sixties en Seventies.Maar ook wel wat recenter werk. U hoort veel juke-box classics met o.a. Elvis Presley, Bobby Vee, Bobby Vinton, Bobby Darin, Fats Domino en Cliff Richard. Maar ook Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. The Beatles of Paul Anka ontbreken niet.
Verder veel Flowerpower-sixties met oa. The Mama's & The Papa's. Good old seventies soul met Aretha Franklin, Diana Ross & the Supremes, Smokey Robinson, Otis Redding, Sam & Dave e.a. Seventies Popular met de Eagles, Abba en Neil Diamond en meer. 

 
RECLAME

WEBCAM STUDIO

DE JUISTE TIJD

Golden Country Songs

Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
www.goldencountrysongs.com.. 


Aanmelden
 Toon alle leden Leden : 71
<u>Leden vandaag</u> Leden vandaag (1)


Joke Joke


Loginnaam:

Wachtwoord:

[ Wachtwoord vergeten? ]


[ wordt steunend lid ]


Lid OnLine:  Lid OnLine:
Bezoeker OnLine:  Bezoeker OnLine: 1


Record
RecordLeden: 53

Op 09/09/2014 @ 10:22

RecordTotaal: 73

Op 22/06/2014 @ 11:50

POPCORN CITY

pocorn.jpg
Maandag avond van 20h tot 21h bij ROL radio

Afbeeldingen van leden
Uploaden
Bekijken
SUDOKU

 sudoku.jpg

AANTAL LUISTERAARS

Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 4 Luisteraars.

R.O.L. OLDIES

oldiesjukebox.jpg

AA Vlaanderen

ooit_doorgezakt.jpg

NIEUWS LEZER