LUISTER MEE

speaker.png
listennowlive.gif

Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.

Link voor tablet of smartphone

VOLG ONS

DE BABBELBOX

Tijdens onze live uitzendingen op zaterdag en zondagavond is onze babbelbox bemand met de presentator van dienst..
Gewoon inloggen met je naam zonder wachtwoord en klets gezellig mee...
Wie is er nu aanwezig in onze babbelbox?

chatbox.gif

Klik hierboven om de babbelbox te openen.

OVER ONS

Sluiten Diverse Foto

Sluiten Hoe het begon

Sluiten Luister uren

Sluiten Oude poll uitslagen

Sluiten Programmatie

Sluiten Steunend lid worden

BEZOEKERS

DIVERSE BERICHTEN

Sluiten De jaren 50

Sluiten De jaren 60

Sluiten De jaren 70

Sluiten De jaren 80

Sluiten Muziek Stromen

Sluiten Oldies Muziek Video

Sluiten Zee zenders

MENU LINKS

WEBMASTER - INFO
NIEUWSBRIEF
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
1390 Inschrijvers
BEZOEKERS

   Bezoekers

   Bezoekers online

NIEUWS LEZER - Economie

Het Nieuwsblad : Economie


Het Nieuwsblad : Economie


  Kijk naar?

Hoewel de Duitse minister van FinanciŽn de afgelopen weken keiharde taal sprak over het Griekse referendum, lijkt Wolfgang Schšuble vlak voor het moment van de waarheid een mildere toon aan te slaan.

(04/07/2015 @ 21:44)
  Kijk naar?

De landen binnen de eurozone hebben geprobeerd het IMF-rapport over de Griekse schulden te blokkeren. Dat melden ingewijden in Brussel vrijdag.

(03/07/2015 @ 21:17)
  Kijk naar?

Sportwagenmerk Ferrari is 10 miljard euro waard. Dat stelde topman Sergio Marchionne van Fiat Chrysler, het moederbedrijf van Ferrari vrijdag. Het beroemde Italiaanse sportwagenmerk wordt nog dit jaar afgesplitst en naar de beurs gebracht, Met het geld wil Fiat Chrysler zijn groeiplannen financieren.

... / ... Lees meer...

(03/07/2015 @ 20:40)
Tsipras breekt opnieuw lans voor schuldkwijtschelding  Kijk naar?

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft vrijdag in een televisietoespraak opnieuw voor de kwijtschelding van een deel van de schuldenlast van zijn land gepleit. Hij vraagt dat de kolossale Griekse schuldenberg voor 30 procent wordt kwijtgescholden en dringt ook aan op een periode van 20 jaar waarin geen schulden afgelost moeten worden.

... / ... Lees meer...

(03/07/2015 @ 17:23)
Boerenbond:   Kijk naar?

Dat de superheffing voor overschrijding van het melkquotum ruim 700 miljoen euro aan boetes uit de Europese melkveehouderij zuigt, is onaanvaardbaar voor Boerenbond. Het boekjaar voor de berekening van de superheffing sloot op 1 april af. Toen werd ook het quotasysteem voor melkleveringen afgeschaft.

... / ... Lees meer...

(03/07/2015 @ 16:33)
Bouwunie tevreden met duidelijkheid over voortbestaan renovatiepremie  Kijk naar?

Bouwunie is tevreden met de beslissing van de Vlaamse regering om de renovatiepremie een premie te houden, en niet om te zetten in een belastingvermindering.

(03/07/2015 @ 16:31)
OESO luidt alarmbel over overheidsschulden  Kijk naar?

Terwijl de Griekse crisis volop woedt, heeft de OESO gewaarschuwd voor de

(03/07/2015 @ 16:17)
Duitsland wijst Griekse schuldkwijtschelding af  Kijk naar?

Het nieuwe rapport van het Internationaal Monetair Fonds over de Griekse financieringsnoden leidt 'op geen enkele manier' tot de conclusie dat een deel van de Griekse schuldenlast herschikt of kwijtgescholden moet worden. Dat heeft een woordvoerder van het Duitse ministerie van FinanciŽn vrijdag gezegd.

... / ... Lees meer...

(03/07/2015 @ 15:35)
Groei eurozone op hoogste niveau in vier jaar  Kijk naar?

De activiteit in de privťsector in de eurozone heeft in juni het hoogste niveau bereikt in vier jaar, ondanks de Griekse perikelen. Dat blijkt uit de PMI-index van het onderzoeksbureau Markit.

(03/07/2015 @ 12:27)
Uber schort activiteiten in Frankrijk op  Kijk naar?

Taxidienst Uber heeft besloten om de app UberPop op te schorten in Frankrijk, zo meldt de krant Le Monde vrijdag.

(03/07/2015 @ 12:06)
NMBS communiceert voortaan ook via Facebook  Kijk naar?

Spoorwegmaatschappij NMBS, die ruim anderhalf jaar geleden een Twitter-account lanceerde, breidt haar aanwezigheid op de sociale media uit. Voortaan worden ook via Facebook de vragen van klanten beantwoord. De sociale media zullen ook zeven dagen per week bemand zijn, zo meldt de NMBS vrijdag.

... / ... Lees meer...

(03/07/2015 @ 11:05)
Omzet Option valt tegen in eerste semester  Kijk naar?

De omzet van het Leuvense technologiebedrijf Option is in de eerste jaarhelft

(03/07/2015 @ 10:58)
Spontane staking bij betoncentrale Holcim  Kijk naar?

Bij de betoncentrale van Holcim in Merksem is vrijdagochtend een spontane staking uitgebroken. Met de actie willen de werknemers protesteren tegen oneerlijke concurrentie. Dat meldt het ABVV. Volgens regionaal secretaris Ronny Le Blon wordt ondertussen ook in de betoncentrale van Sint-Truiden actiegevoerd.

... / ... Lees meer...

(03/07/2015 @ 07:56)
Hittegolf maakt elektriciteit extra duur  Kijk naar?

De hittegolf in ons land heeft ook een impact op de elektriciteitsvoorziening. Momenteel worden op de stroombeurs Belpex prijzen betaald van flink boven 50 euro per 1.000 kilowattuur, een niveau dat eerder in de winter courant is. Dat schrijven De Tijd en L

(03/07/2015 @ 07:07)
IMF:   Kijk naar?

Zelfs als Griekenland na de goedkeuring van het Griekse volk bij het referendum van zondag het reddingsplan van zijn kredietverleners zou aanvaarden, heeft het land 52 miljard euro van de andere eurolanden nodig. Dat blijkt uit een eerste duurzaamheidsanalyse die het IMF maakte en donderdag werd voorgesteld.

... / ... Lees meer...

(02/07/2015 @ 18:06)
  Kijk naar?

De financiŽle waakhond FSMA (Autoriteit voor FinanciŽle Diensten en Markten) waarschuwt voor de activiteiten van een twintigtal aanbieders van of tussenpersonen in binaire opties en/of Forex-producten, die op onregelmatige wijze actief zijn op Belgisch grondgebied. De individuele waarschuwingen over die vennootschappen staan op de website van de FSMA.

... / ... Lees meer...

(02/07/2015 @ 16:47)
Banengroei in VS zwakt af  Kijk naar?

De werkgelegenheid in de Amerikaanse economie is vorige maand minder sterk gegroeid dan in mei. De werkloosheidsgraad daalde dan weer naar het laagste niveau sinds april 2008. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Arbeid bekend.

(02/07/2015 @ 15:37)
Fiscus gooit werking om voor grote ondernemingen  Kijk naar?

De federale overheidsdienst FinanciŽn heeft zich hervormd om grote ondernemingen meer op maat te kunnen helpen.

(02/07/2015 @ 15:01)
Dijsselbloem:   Kijk naar?

Eťn illusie moet van tafel, zegt de voorzitter van de eurogroep Jeroen Dijsselbloem. Als de Grieken bij het referendum van zondag nee stemmen, dan zal dat de onderhandelingspositie van de Grieken niet versterken. Zowel Griekenland als Europa komt volgens hem dan in een moeilijke positie terecht.

... / ... Lees meer...

(02/07/2015 @ 12:56)
KBC doet overname in Slovakije  Kijk naar?

KBC heeft voor het eerst een overname gedaan sinds de bank dat weer mag van de Europese Commissie.

(02/07/2015 @ 09:34)
Moody  Kijk naar?

Kredietbeoordelaar Moody

(02/07/2015 @ 08:08)
ACV haalt nu al pensioenoverleg onderuit  Kijk naar?

Het Nationaal Pensioencomitť ging nog maar net met ambitieuze plannen van start, en nu al haalt ACV-voorzitter Marc Leemans het overlegorgaan snoeihard onderuit.

(02/07/2015 @ 03:00)
Chinezen lonken naar voormalige Opelsite  Kijk naar?

Er is een uitgesproken kandidaat opgedoken voor de Churchill Industrial Zone, de 96 hectare grote, voormalige Opelsite in de Antwerpse haven. De Antwerpse logistieke groep Zuidnatie wil er in samenwerking met een Chinese partner een project opzetten voor transport van consumentengoederen en voeding tussen Europa, Afrika en China. Dat vernam Belga woensdag bij Zuidnatie.

... / ... Lees meer...

(01/07/2015 @ 17:50)
Jetairfly in de winter van Antwerpen en Oostende naar Rome  Kijk naar?

Jetairfly gaat vanaf de herfstvakantie drie keer per week vanuit Oostende en Antwerpen naar Rome vliegen. Daarnaast wordt de capaciteit op Florida verhoogd. Dat bleek woensdag bij de voorstelling van de wintercatalogus van Jetair. In het aanbod van de touroperator blijft plaats voor TunesiŽ, maar die reizen kunnen enkel plaatsvinden als het reisadvies verandert.

... / ... Lees meer...

(01/07/2015 @ 16:56)
Gedragscode tegen wurgcontracten in horecasector op komst  Kijk naar?

De horecasector, de brouwerijen en de drankenhandelaars gaan tegen november een gedragscode uitwerken die een einde moet maken aan de zogeheten 'wurgcontracten'. Dergelijke contracten zadelen uitbaters op met verregaande verplichtingen ten aanzien van brouwers of drankenhandelaars. De gedragscode zou begin 2016 van kracht worden en moet 'een gezond en evenwichtig partnerschap' bekomen, zeggen de federale ministers Kris Peeters (Economie) en Willy Borsus (Middenstand).

... / ... Lees meer...

(01/07/2015 @ 16:50)

Laatst import : 05/07/2015 @ 04:54

 
MEDEDELING SPONSOR


ROL RADIO ---- NON-STOP OLDIES

 Luister ook 24 op 24  R.O.L. radio zonder je PC.

internetradioaldi.jpg


Met een internetradio die je al voor +/- 100 euro kan kopen luister je onbeperkt naar al onze oldies hits zonder dat je pc of laptop de hele tijd aan staat. Wel moet je uiteraard in het bezit zijn van een internet aansluiting (draadloos of met kabel). Je kan ons station vinden onder de Europese stations uit belgie. Zoek naar "ROLRADIO" Of gebruik volgende link om rechtstreeks in je webradio te plaatsen:
http://rolradio.servemp3.com       
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
 

oldies.gifSinds 2003 is R.O.L. Radio te beluisteren via het wereldwijde web. Onze uitzendingen zijn 24 op 24h te beluisteren via live stream. Het muziekformat op weekdagen is non-stop oldies hits van eind jaren 50 tot begin jaren 80. ALLEEN OLDIES! dus.
We draaien muziek uit drie decennia met veel leuke artiesten, nostalgie en goede muzikale herinneringen.

In het weekend passeren onze live programma's de revue.....

De Fifties, Sixties en Seventies.Maar ook wel wat recenter werk. U hoort veel juke-box classics met o.a. Elvis Presley, Bobby Vee, Bobby Vinton, Bobby Darin, Fats Domino en Cliff Richard. Maar ook Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. The Beatles of Paul Anka ontbreken niet.
Verder veel Flowerpower-sixties met oa. The Mama's & The Papa's. Good old seventies soul met Aretha Franklin, Diana Ross & the Supremes, Smokey Robinson, Otis Redding, Sam & Dave e.a. Seventies Popular met de Eagles, Abba en Neil Diamond en meer. 

 
RECLAME

WEBCAM STUDIO

DE JUISTE TIJD

Golden Country Songs

Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
www.goldencountrysongs.com.. 


Aanmelden
 Toon alle leden Leden : 71
<u>Leden vandaag</u> Leden vandaag (1)


Joke Joke


Loginnaam:

Wachtwoord:

[ Wachtwoord vergeten? ]


[ wordt steunend lid ]


Lid OnLine:  Lid OnLine:
Bezoekers OnLine:  Bezoekers OnLine: 6


Record
RecordLeden: 53

Op 09/09/2014 @ 10:22

RecordTotaal: 73

Op 22/06/2014 @ 11:50

POPCORN CITY

pocorn.jpg
Maandag avond van 20h tot 21h bij ROL radio

Afbeeldingen van leden
Uploaden
Bekijken
SUDOKU

 sudoku.jpg

AANTAL LUISTERAARS

Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 4 Luisteraars.

R.O.L. OLDIES

oldiesjukebox.jpg

AA Vlaanderen

ooit_doorgezakt.jpg

NIEUWS LEZER