LUISTER MEE

    speaker.png  
 listennowlive.gif
 

Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.

 

Link voor tablet of smartphone

 

 

VOLG ONS

DE BABBELBOX

Tijdens onze live uitzendingen op zaterdag en zondagavond is onze babbelbox bemand met de presentator van dienst..
Gewoon inloggen met je naam zonder wachtwoord en klets gezellig mee...
Wie is er nu aanwezig in onze babbelbox?

chatbox.gif

Klik hierboven om de babbelbox te openen.

OVER ONS

Sluiten Diverse Foto

Sluiten Hoe het begon

Sluiten Luister uren

Sluiten Oude poll uitslagen

Sluiten Programmatie

Sluiten Steunend lid worden

DIVERSE BERICHTEN

Sluiten De jaren 50

Sluiten De jaren 60

Sluiten De jaren 70

Sluiten De jaren 80

Sluiten Muziek Stromen

Sluiten Oldies Muziek Video

Sluiten Zee zenders

MENU LINKS

WEBMASTER - INFO
NIEUWSBRIEF
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
1390 Inschrijvers
BEZOEKERS

   Bezoekers

   Bezoekers online

NIEUWS LEZER
NIEUWS LEZER - Buitenland

Het Nieuwsblad : Buitenland


Het Nieuwsblad : Buitenland


  Kijk naar?

In de voorbije zestien jaar zijn in de Britse universiteitsstad Oxford mogelijk meer dan driehonderd meisjes het slachtoffer geworden van seksueel misbruik door criminele bendes. Dat staat in een rapport van de onderzoekscommissie Oxfordshire Safeguarding Children Board (OSCB) dat vandaag is gepubliceerd.

... / ... Lees meer...

(03/03/2015 @ 17:00)
Executie van moordenares tweede keer in een week uitgesteld  Kijk naar?

De executie van Kelly Gissendaner (46) in het Amerikaanse Georgia is opnieuw uitgesteld. Vorige week gooide het winterweer roet in het eten, nu zijn er twijfels gerezen over de te injecteren stof.

(03/03/2015 @ 14:42)
Boko Haram imiteert ISIS met onthoofdingsvideo  Kijk naar?

De Nigeriaanse terreurgroep Boko Haram heeft een onthoofdingsfilmpje verspreid. Daarin is te zien hoe twee mannen zeggen dat ze gespioneerd hebben voor de Nigeriaanse autoriteiten, daarna worden ze gedood.

(03/03/2015 @ 13:49)
Belgische vleessmokkelaar loopt tegen de lamp in Bazel  Kijk naar?

In het Zwitserse Bazel heeft de douane 150 kilogram vlees in beslag genomen dat een vijftigjarige Belg vanuit Frankrijk het land wou binnensmokkelen.

(03/03/2015 @ 11:34)
(03/03/2015 @ 13:38)
Afperser van Linda De Mol in tranen in rechtbank  Kijk naar?

De 70-jarige Dirk M. die wordt verdacht van het afpersen en bedreigen van John de Mol en het gezin van zijn zus Linda de Mol, blijft in voorarrest. Dat heeft de rechtbank in Utrecht dinsdag bepaald.

(03/03/2015 @ 13:51)
Legendarische   Kijk naar?

In het Hondurese regenwoud hebben wetenschappers de legendarische

(03/03/2015 @ 12:50)
Hillary Clinton overtrad de wet tijdens haar ministerambt  Kijk naar?

Hillary Clinton heeft mogelijk de wet overtreden omdat zij tijdens haar ambtsperiode als minister van Buitenlandse Zaken alleen maar haar private e-mail heeft gebruikt, zo meldt New York Times (NYT). In tegenstelling tot de verplichtingen heeft ze nooit een e-mailadres van de federale regering benut.

... / ... Lees meer...

(03/03/2015 @ 10:40)
Enorme vulkaanuitbarsting in Chili  Kijk naar?

In het zuiden van Chili is dinsdagochtend de Villaricavulkaan tot uitbarsting gekomen. De vuurberg spuwde lava en as tot een hoogte van drie kilometer uit.

(03/03/2015 @ 11:44)
Polen en Letland niet welkom op Nemtsovs begrafenis  Kijk naar?

In het Sacharov-centrum in Moskou vond maandagvoormiddag een dienst plaats ter ere van de vermoorde oppositieleider Boris Nemtsov. Niet iedereen was welkom, zo mochten enkele buitenlandse politici aan den lijve ondervinden.
(03/03/2015 @ 12:17)
Twintig doden bij busongeval in China  Kijk naar?

In China zijn twintig mensen om het leven gekomen bij een zwaar busongeval. Dertien anderen raakten gewond, zo meldt het nieuwsagentschap Xinhua.

(03/03/2015 @ 05:03)
Schaduw van Monica Lewinsky op officieel portret Bill Clinton  Kijk naar?

De schilder die het officiële portret van oud-president Bill Clinton gemaakt heeft, verwerkte er een verrassing in. Achter Clinton is immers een schaduw van een vrouw te zien.

(03/03/2015 @ 08:25)
Er was al stof in het jonge universum  Kijk naar?

Astronomen hebben tot hun verbazing stof gevonden in een zeer ver verwijderd sterrenstelsel dat 700 miljoen jaar na de oerknal is gevormd. Stof is onmisbaar voor het ontstaan van sterren en planeten.

(03/03/2015 @ 08:31)
Sonde Dawn bereikt vrijdag dwergplaneet Ceres  Kijk naar?

Na een rimpelloze reis van zeven jaar staat de Amerikaanse sonde Dawn aan de drempel van haar eindbestemming, zo heeft projectmanager Robert Mase van het Amerikaanse ruimtevaartbureau NASA maandag (plaatselijke tijd) gezegd. Het toestel is in uitstekende staat.

(03/03/2015 @ 07:41)
Rampenfonds zegt neen tegen   Kijk naar?

Het Amerikaanse rampenfonds FEMA heeft op Twitter gereageerd op een verhaallijn in het net verschenen derde seizoen van

(03/03/2015 @ 06:30)
Amerikaanse lerares pleegt zelfmoord in klaslokaal  Kijk naar?

In een school in de Amerikaanse staat Californië hebben enkele leerlingen maandag bij het binnengaan van hun klaslokaal een akelige ontdekking gedaan. Ze troffen er hun lerares aan die zich in het lokaal had opgehangen. Dat meldt de politie.

(03/03/2015 @ 05:50)
Vriendin vermoorde oppositieleider teruggekeerd naar Kiev  Kijk naar?

De vriendin van de vermoorde Russische oppositieleider Boris Nemtsov, het Oekraïense model Ganna Douritska, heeft maandagavond Moskou kunnen verlaten en is teruggekeerd naar Kiev. Dat meldt een woordvoerder van het Oekraïense ministerie van Buitenlandse Zaken. De 23-jarige vrouw, die getuige was van de moord op Nemtsov, had eerder verklaard dat ze in Rusland vastgehouden werd.

... / ... Lees meer...

(03/03/2015 @ 02:28)
Inlichtingendienst leger neemt 25 cyberspecialisten aan  Kijk naar?

De kogel is door de kerk: de militaire inlichtingendienst mag 25 specialisten in cyberveiligheid aannemen. De dienst trok al maanden aan de mouw van minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) om de nodige fondsen vrij te maken.

(03/03/2015 @ 15:53)
<B></B>  Kijk naar?

De internationale gemeenschap mag de inspanningen in de strijd tegen de ebola-epidemie niet laten verslappen. Dat is de boodschap die de presidenten van de drie zwaar getroffen West-Afrikaanse landen - Sierra Leone, Liberia en Guinée - hebben gegeven op een persconferentie tijdens de internationale ebola-conferentie in het Egmontpaleis in Brussel.

... / ... Lees meer...

(03/03/2015 @ 15:22)
En de duurste stad ter wereld is...  Kijk naar?

Nergens is het leven zo duur als in Singapore. Net als vorig jaar voert de Aziatische stadstaat de jaarlijkse ranking van het instituut Economist Intelligence Unit (EIU) aan.

(03/03/2015 @ 14:59)
Iraakse leger meldt eerste succes in grootscheeps offensief  Kijk naar?

Na de start van een grootscheeps offensief tegen de extremistische terreurmilitie Islamitische Staat heeft het Iraakse leger een eerste succes gemeld.

(03/03/2015 @ 14:34)
Iran:   Kijk naar?

Iran is niet van plan om haar nucleaire activiteiten tien jaar lang stil te leggen, een eis die Amerikaans president Barack Obama had gesteld om tot een historisch atoomakkoord te komen. Net vandaag spreekt Israëlisch premier Benjamin Netanyahu het Amerikaanse Congres toe over het

(03/03/2015 @ 13:18)
Lichaamsdelen gevonden tijdens zoektocht naar vermist meisje (16)  Kijk naar?

Britse speurders hebben tijdens een zoekactie naar Becky Watts menselijke resten aangetroffen in een woning in Bristol. Het lichaam van het 16-jarige meisje zou in stukken zijn gesneden. De familie van de tiener is op de hoogte gebracht, meldt de BBC.

(03/03/2015 @ 11:19)
Nederlandse minister laat onderzoek uitvoeren naar SM-incidenten  Kijk naar?

In de SM-scene gaat geregeld iets mis. Een op de zeven mensen die seksuele spelletjes spelen met bijvoorbeeld touw of zweep, heeft na afloop wel eens de dokter bezocht vanwege opgelopen letsel, zo heeft de Nederlandse minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten schriftelijk aan het parlement gemeld.

... / ... Lees meer...

(03/03/2015 @ 11:10)
  Kijk naar?

De situatie in Oekraïne gaat erop vooruit maar moet nog verder verbeterd worden, zo luidt de conclusie van een telefonisch gesprek tussen de presidenten Porosjenko van Oekraïne, Hollande van Frankrijk, Poetin van Rusland en de Duitse bondskanselier Merkel maandagavond. Dat meldt het Elysée in een mededeling.

... / ... Lees meer...

(03/03/2015 @ 04:53)

Laatst import : 01/03/2015 @ 16:01

 
MEDEDELING SPONSOR


 
ROL RADIO ---- NON-STOP OLDIES

 Luister ook 24 op 24  R.O.L. radio zonder je PC.

internetradioaldi.jpg


Met een internetradio die je al voor +/- 100 euro kan kopen luister je onbeperkt naar al onze oldies hits zonder dat je pc of laptop de hele tijd aan staat. Wel moet je uiteraard in het bezit zijn van een internet aansluiting (draadloos of met kabel). Je kan ons station vinden onder de Europese stations uit belgie. Zoek naar "ROLRADIO" Of gebruik volgende link om rechtstreeks in je webradio te plaatsen:
http://rolradio.servemp3.com       
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
 

oldies.gifSinds 2003 is R.O.L. Radio te beluisteren via het wereldwijde web. Onze uitzendingen zijn 24 op 24h te beluisteren via live stream. Het muziekformat op weekdagen is non-stop oldies hits van eind jaren 50 tot begin jaren 80. ALLEEN OLDIES! dus.
We draaien muziek uit drie decennia met veel leuke artiesten, nostalgie en goede muzikale herinneringen.

In het weekend passeren onze live programma's de revue.....

De Fifties, Sixties en Seventies.Maar ook wel wat recenter werk. U hoort veel juke-box classics met o.a. Elvis Presley, Bobby Vee, Bobby Vinton, Bobby Darin, Fats Domino en Cliff Richard. Maar ook Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. The Beatles of Paul Anka ontbreken niet.
Verder veel Flowerpower-sixties met oa. The Mama's & The Papa's. Good old seventies soul met Aretha Franklin, Diana Ross & the Supremes, Smokey Robinson, Otis Redding, Sam & Dave e.a. Seventies Popular met de Eagles, Abba en Neil Diamond en meer. 

 
DE JUISTE TIJD

WEBCAM STUDIO

RECLAME

ABC 80s

Golden Country Songs

Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
www.goldencountrysongs.com.. 


Aanmelden
 Toon alle leden Leden : 70
<u>Leden vandaag</u> Leden vandaag (9)
              andre_nsu              HermanT              ROLfanclub              Anita              joske              Gertie              guido1              antonius              henri   

Loginnaam:

Wachtwoord:

[ Wachtwoord vergeten? ]


[ wordt steunend lid ]


Lid OnLine:  Lid OnLine:
     henri  
Bezoekers OnLine:  Bezoekers OnLine: 15


Record
RecordLeden: 53

Op 09/09/2014 @ 10:22

RecordTotaal: 73

Op 22/06/2014 @ 11:50

POPCORN CITY

pocorn.jpg
Maandag avond van 20h tot 21h bij ROL radio

Afbeeldingen van leden
Uploaden
Bekijken
SUDOKU

 sudoku.jpg

AANTAL LUISTERAARS

Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 4 Luisteraars.

 

R.O.L. OLDIES

oldiesjukebox.jpg

AA Vlaanderen

ooit_doorgezakt.jpg