LUISTER MEE

speaker.png
listennowlive.gif

Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.

Link voor tablet of smartphone

VOLG ONS

DE BABBELBOX

Tijdens onze live uitzendingen op zaterdag en zondagavond is onze babbelbox bemand met de presentator van dienst..
Gewoon inloggen met je naam zonder wachtwoord en klets gezellig mee...
Wie is er nu aanwezig in onze babbelbox?

chatbox.gif

Klik hierboven om de babbelbox te openen.

OVER ONS

Sluiten Diverse Foto

Sluiten Hoe het begon

Sluiten Luister uren

Sluiten Oude poll uitslagen

Sluiten Programmatie

Sluiten Steunend lid worden

BEZOEKERS

DIVERSE BERICHTEN

Sluiten De jaren 50

Sluiten De jaren 60

Sluiten De jaren 70

Sluiten De jaren 80

Sluiten Muziek Stromen

Sluiten Oldies Muziek Video

Sluiten Zee zenders

MENU LINKS

WEBMASTER - INFO
NIEUWSBRIEF
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
1390 Inschrijvers
BEZOEKERS

   Bezoekers

   Bezoekers online

NIEUWS LEZER - Buitenland

Het Nieuwsblad : Buitenland


Het Nieuwsblad : Buitenland


  Kijk naar?

Op het eiland Rťunion is nog een vliegtuigbrokstuk gevonden, zo meldt BBC op basis van de plaatselijke politie. Ondertussen werd officieel bevestigd dat het stuk dat eerder deze week was aangespoeld met zekerheid afkomstig is van een neergestorte Boeing 777, hetzelfde type vliegtuig als vlucht MH370 dat anderhalf jaar geleden met 239 mensen aan boord verdween.

... / ... Lees meer...

(02/08/2015 @ 10:05)
Agent doodgeschoten tijdens verkeerscontrole in Memphis  Kijk naar?

Bij een verkeerscontrole in Memphis, Tennessee, is zaterdagnacht een agent doodgeschoten. De aanvaller is nog op de vlucht.

(02/08/2015 @ 08:24)
CaliforniŽ roept noodtoestand uit over bosbranden  Kijk naar?

In CaliforniŽ heeft gouverneur Jerry Brown zaterdag de noodtoestand uitgeroepen naar aanleiding van de zware bosbranden. Honderden mensen zijn uit hun huis gevlucht, enkele woningen zijn al vernield. Bij het blussen is ťťn brandweerman overleden.

(02/08/2015 @ 06:47)
Bedreigde diersoorten op het Empire State Building  Kijk naar?

Het Empire State Building in New York stond zaterdagavond in het teken van bedreigde diersoorten. Op de wolkenkrabber werden afbeeldingen van dieren geproduceerd, waaronder ook Cecil, de leeuw die recentelijk werd gedood door een Amerikaanse tandarts. Met de reuzengrote afbeeldingen - 114 meter hoog op 56 meter breed - hoopt men de publieke opinie warm te maken voor dit thema.

... / ... Lees meer...

(02/08/2015 @ 07:21)
Politie-onderzoek naar gesjoemel loterij in ServiŽ  Kijk naar?

In ServiŽ zijn elf mensen ondervraagd door de politie omdat er mogelijk gesjoemeld zou zijn met de lottotrekking. De directeur van de loterij stapte al op.

(02/08/2015 @ 06:49)
Vrouwen betogen voor   Kijk naar?

In Waterloo in Ontario, in het oosten van Canada, zijn zaterdag enkele honderden vrouwen op straat gekomen om het recht op blote borsten op te eisen, zoals voorzien in de lokale wetgeving. De manifestatie kwam er nadat drie jonge zussen waren opgepakt door de politie omdat ze van dat recht gebruik hadden gemaakt.

... / ... Lees meer...

(02/08/2015 @ 06:26)
Groot-BrittanniŽ en Frankrijk:   Kijk naar?

Groot-BrittanniŽ en Frankrijk roepen de andere Europese landen op mee te helpen om de vluchtelingencrisis aan te pakken. In een opiniestuk in de Britse krant Sunday Telegraph zeggen de ministers van Binnenlandse Zaken van beide landen, Theresa May en Bernard Cazeneuve, dat de vluchtelingenstroom in Calais geen probleem is van de twee landen alleen.

... / ... Lees meer...

(02/08/2015 @ 06:29)
  Kijk naar?

Joe Biden, huidig Amerikaans vicepresident, zou overwegen in de race naar het Witte Huis te stappen, zo bericht zaterdag de New York Times. Biden zou het in de voorverkiezingen dan moeten opnemen tegen Hillary Clinton.

(01/08/2015 @ 23:38)
Franse dievenbendes 'stelen' nummerplaten  Kijk naar?

Verschillende Belgen zijn de voorbije weken het slachtoffer geweest van dievenbendes in Frankrijk. Dat zegt VAB.
(01/08/2015 @ 21:43)
'Broer van leeuw Cecil is gezond en wel'  Kijk naar?

In Zimbabwe is ook de broer van de populaire leeuw Cecil gedood, zo meldt de Zimbabwe Conservation Task Force. Maar volgens onderzoeker Brent Stapelkamp lijkt de leeuw op basis van zijn gps-signalen nog gezond en wel. Eerder had Zimbabwe beperkingen aangekondigd op de jacht op groot wild.
(01/08/2015 @ 20:39)
Soldaten moeten   Kijk naar?

De kogels bij het Nederlandse leger raken op. Door het munitietekort worden schiettrainingen voor militairen die worden uitgezonden geschrapt, meldt RTL Nieuws zaterdag op basis van een vertrouwelijke e-mail van de Nederlandse defensietop.

(01/08/2015 @ 20:20)
Zimbabwe beperkt jacht na dood leeuw Cecil  Kijk naar?

Zimbabwe heeft beperkingen aangekondigd op de jacht op groot wild. Dat is voortaan verboden in de buurt van het wildpark Hwange, waar de populaire leeuw Cecil is doodgeschoten.

(01/08/2015 @ 19:47)
Vonnis tegen journalisten Al Jazeera opnieuw verdaagd  Kijk naar?

Het vonnis in beroep tegen drie in Egypte aangeklaagde journalisten van de nieuwszender Al Jazeera is opnieuw uitgesteld. De rechtbank in CaÔro deelde zondag mee dat ze haar beslissing pas op 29 augustus zal bekendmaken.

(02/08/2015 @ 13:25)
Rechterhand Burundese president Nkurunziza vermoord  Kijk naar?

Generaal Adolphe Nshimirimana, rechterhand van de Burundese president Pierre Nkurunziza en chef van de binnenlandse veiligheid, is zondag omgekomen bij een raketaanval in Bujumbura. Dat is uit officiŽle bron vernomen.

(02/08/2015 @ 12:55)
Firenze opgeschrikt door tornado  Kijk naar?

De Italiaanse regio Toscane werd zaterdagavond opgeschrikt door een tornado en hevige regenval. Naast wat materiŽle schade aan gebouwen, ondergelopen straten, ontwortelde bomen en vertraging voor de treinen, raakten in Firenze ook twintig mensen gewond.

(02/08/2015 @ 12:32)
Asielrecht drastisch verstrengd in Hongarije  Kijk naar?

Hongarije heeft zaterdag het asielrecht drastisch verstrengd en de asielprocedure tot vijftien dagen verminderd. Amnesty International beticht de rechts-conservatieve regering ervan de verplichtingen in het volkenrecht te negeren, omdat de nieuwe bepalingen het mogelijk maken asielaanvragen zonder diepgaand onderzoek te weigeren.

... / ... Lees meer...

(02/08/2015 @ 12:07)
Opnieuw twee militairen gedood in oosten van Turkije  Kijk naar?

Bij een aanslag in de Oost-Turkse provincie Agri zijn twee militairen gedood en 24 anderen verwond. Strijders van de verboden Koerdische Arbeiderspartij PKK hadden zondagochtend een post van de militaire politie in de omgeving van de stad Dogubayazit aangevallen met een met explosieven geladen tractor.

... / ... Lees meer...

(02/08/2015 @ 10:57)
Grote delen Myanmar onder water: minstens 27 doden  Kijk naar?

De overstromingen en landverschuivingen in Myanmar hebben al aan minstens 27 mensen het leven gekost. Dat dodentol ligt naar alle verwachting nog hoger omdat heel wat gebieden momenteel niet bereikbaar zijn voor reddingswerkers. Met het regenseizoen nog niet halfweg en een weersvoorspelling die de volgende dagen ook hevige regenval aankondigt, heeft president Thein Sein alvast vier zones uitgeroepen tot rampgebied.

... / ... Lees meer...

(02/08/2015 @ 09:37)
Selma na vijftig jaar opnieuw vertrekpunt voor protestmars  Kijk naar?

Vijftig jaar nadat Martin Luther King een protestmars leidde van het stadje Selma naar Montgomery, om gelijke stemrechten te eisen voor zwarte Amerikanen, wordt dit nog eens overgedaan. De deelnemers begonnen zaterdag aan hun veertig dagen lange tocht die hen van Selma naar Washington DC moet brengen.

... / ... Lees meer...

(02/08/2015 @ 08:15)
Botenparade Gay Pride zet Amsterdam op stelten  Kijk naar?

De Amsterdamse grachten waren zaterdagmiddag weer het toneel van de jaarlijkse botenparade, het hoogtepunt van de Amsterdam Gay Pride.

(01/08/2015 @ 17:56)
Zwitserse koeien vertrappelen 77-jarige toerist  Kijk naar?

Een wandelaar uit Duitsland is in Zwitserland door koeien vertrappeld.

(01/08/2015 @ 17:09)
  Kijk naar?

De Duitse bondskanselier Angela Merkel, die sinds 2005 aan de macht is, is van plan zich kandidaat te stellen voor een vierde ambtstermijn in 2017. Dat schrijft het weekblad Der Spiegel.

(01/08/2015 @ 17:07)
Vliegtuig crasht tijdens luchtshow: piloot overleden  Kijk naar?

In Cheshire, in het noordwesten van Engeland, is zaterdag een stuntvliegtuig neergestort tijdens een luchtshow bij een evenement georganiseerd door de Britse openbare omroep BBC. De organisatie laat weten dat de piloot van het toestel om het leven is gekomen.
(01/08/2015 @ 15:32)
Nieuwe leider van taliban kondigt voortzetting van strijd aan  Kijk naar?

De nieuwe leider van de radicaal-islamistische taliban, Mollah Akhtar Mansoor, heeft een voortzetting van de strijd tegen de prowesterse regering in Kaboel aangekondigd.

(01/08/2015 @ 15:08)
Puerto Rico kan lening niet terugbetalen  Kijk naar?

Puerto Rico is niet meer in staat aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen. Het Caribische eiland moest zaterdag 58 miljoen dollar aan aflossing en rente betalen op een obligatielening. Maar het eiland heeft het geld er niet voor, zei stafchef Victor Suarez van de gouverneur op een persconferentie in San Juan.

... / ... Lees meer...

(01/08/2015 @ 14:33)

Laatst import : 30/07/2015 @ 11:53

 
MEDEDELING SPONSOR


ROL RADIO ---- NON-STOP OLDIES

 Luister ook 24 op 24  R.O.L. radio zonder je PC.

internetradioaldi.jpg


Met een internetradio die je al voor +/- 100 euro kan kopen luister je onbeperkt naar al onze oldies hits zonder dat je pc of laptop de hele tijd aan staat. Wel moet je uiteraard in het bezit zijn van een internet aansluiting (draadloos of met kabel). Je kan ons station vinden onder de Europese stations uit belgie. Zoek naar "ROLRADIO" Of gebruik volgende link om rechtstreeks in je webradio te plaatsen:
http://rolradio.servemp3.com       
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
 

oldies.gifSinds 2003 is R.O.L. Radio te beluisteren via het wereldwijde web. Onze uitzendingen zijn 24 op 24h te beluisteren via live stream. Het muziekformat op weekdagen is non-stop oldies hits van eind jaren 50 tot begin jaren 80. ALLEEN OLDIES! dus.
We draaien muziek uit drie decennia met veel leuke artiesten, nostalgie en goede muzikale herinneringen.

In het weekend passeren onze live programma's de revue.....

De Fifties, Sixties en Seventies.Maar ook wel wat recenter werk. U hoort veel juke-box classics met o.a. Elvis Presley, Bobby Vee, Bobby Vinton, Bobby Darin, Fats Domino en Cliff Richard. Maar ook Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. The Beatles of Paul Anka ontbreken niet.
Verder veel Flowerpower-sixties met oa. The Mama's & The Papa's. Good old seventies soul met Aretha Franklin, Diana Ross & the Supremes, Smokey Robinson, Otis Redding, Sam & Dave e.a. Seventies Popular met de Eagles, Abba en Neil Diamond en meer. 

 
RECLAME

WEBCAM STUDIO

DE JUISTE TIJD

Golden Country Songs

Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
www.goldencountrysongs.com.. 


Aanmelden
 Toon alle leden Leden : 71
<u>Leden vandaag</u> Leden vandaag (3)
              pieper              henri              guido1   

Loginnaam:

Wachtwoord:

[ Wachtwoord vergeten? ]


[ wordt steunend lid ]


Lid OnLine:  Lid OnLine:
Bezoekers OnLine:  Bezoekers OnLine: 16


Record
RecordLeden: 53

Op 09/09/2014 @ 10:22

RecordTotaal: 73

Op 22/06/2014 @ 11:50

POPCORN CITY

pocorn.jpg
Maandag avond van 20h tot 21h bij ROL radio

Afbeeldingen van leden
Uploaden
Bekijken
SUDOKU

 sudoku.jpg

AANTAL LUISTERAARS

Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 4 Luisteraars.

R.O.L. OLDIES

oldiesjukebox.jpg

AA Vlaanderen

ooit_doorgezakt.jpg

NIEUWS LEZER