LUISTER MEE

    speaker.png  
 listennowlive.gif
 

Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.

 

Link voor tablet of smartphone

 

 

VOLG ONS

DE BABBELBOX

Tijdens onze live uitzendingen op zaterdag en zondagavond is onze babbelbox bemand met de presentator van dienst..
Gewoon inloggen met je naam zonder wachtwoord en klets gezellig mee...
Wie is er nu aanwezig in onze babbelbox?

chatbox.gif

Klik hierboven om de babbelbox te openen.

OVER ONS

Sluiten Diverse Foto

Sluiten Hoe het begon

Sluiten Luister uren

Sluiten Oude poll uitslagen

Sluiten Programmatie

Sluiten Steunend lid worden

DIVERSE BERICHTEN

Sluiten De jaren 50

Sluiten De jaren 60

Sluiten De jaren 70

Sluiten De jaren 80

Sluiten Muziek Stromen

Sluiten Oldies Muziek Video

Sluiten Zee zenders

MENU LINKS

WEBMASTER - INFO
NIEUWSBRIEF
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
1390 Inschrijvers
BEZOEKERS

   Bezoekers

   Bezoekers online

NIEUWS LEZER
NIEUWS LEZER - Binnenland

Het Nieuwsblad : Binnenland


Het Nieuwsblad : Binnenland


Wouter Deprez:   Kijk naar?

In zijn nieuwe functie als regeringswoordvoerder verdedigt Wouter Deprez in een onbeduidende politieke monoloog het beleid van de regering. Maar de stand-up comedian meent helemaal niet wat hij zegt in dit filmpje, integendeel, Deprez staat gekend als een fervente aanhanger van

(28/03/2015 @ 09:49)
Schoten gelost bij wilde achtervolging in Antwerpen  Kijk naar?

In Antwerpen zijn er tijdens een politie-achtervolging schoten gelost. In Zwijndrecht probeerde de bestuurder van een personenwagen een politiecontrole te ontwijken. Daarop zetten de agenten de achtervolging in.

(28/03/2015 @ 08:56)
Nog 9 jaar werk aan Gentse Sint-Pietersstation  Kijk naar?

Na vijf jaar werken wordt de toekomst van het honderd jaar oude Sint-Pietersstation eindelijk zichtbaar. De nieuwe glazen achtergevel al gezien? Straf stukje architectuur. Straks kan je er zelfs aan zien welke treinen het station binnenrijden. Maar er rest nog een hoop werk. En een hoop tijd. Dit jaar had het nieuwe Gent-Sint-Pieters volgens de oorspronkelijke plannen af moeten zijn. Het zal ietsje later worden: negen jaar later.

... / ... Lees meer...

(28/03/2015 @ 06:59)
Vermiste cafébaas is terecht  Kijk naar?

De vermiste cafébaas Kurt De Smet van horecazaak Houtbriel is weer thuis. De man verdween twee weken geleden na een avondje stappen in Lokeren. Zijn verloofde en mede-zaakvoerster van het café Yolanda Meeus deed donderdag na een lange zoektocht een oproep naar mensen die De Smet nog gezien hadden. Ook de politie van Sint-Niklaas voerde een opsporingsonderzoek. Het koppel zou in september van dit jaar in het huwelijksbootje stappen. De Smet kon begin deze week gelokaliseerd worden in Oostende. Kort na de oproep van zijn verloofde keerde hij huiswaarts.

... / ... Lees meer...

(28/03/2015 @ 06:28)
  Kijk naar?

Met de heraanleg van de Italiëlei, de Noorderlaan en de IJzerlaan zullen 1.247 bomen worden gerooid.

(28/03/2015 @ 06:59)
Drama op Limburgse sporen net vermeden  Kijk naar?

Een kilometer, zoveel scheelde het donderdagavond voor twee treinen op het spoor tussen Neerpelt en Hamont pal tegen elkaar zouden hebben gestaan. Gelukkig kregen de beide machinisten rood licht en stopten ze tijdig.

(28/03/2015 @ 06:59)
Tommelein wil witte kassa in winkels en bouw  Kijk naar?

Als het van staatssecretaris voor de Strijd tegen de Sociale Fraude Bart Tommelein (Open VLD) afhangt, komt er ook een witte kassa in alle winkels om zwartwerk op te speuren. Dat schrijft De Tijd zaterdag. Ook in de transport -en bouwsector wil Tommelein meer transparantie.

(28/03/2015 @ 06:28)
Priester ontkent zedenfeiten:   Kijk naar?

De priester uit Desselgem tegen wie donderdag een klacht werd ingediend voor seksueel misbruik, ontkent vrijdag voor de camera

(27/03/2015 @ 21:36)
Zware industriebrand nabij Verviers  Kijk naar?

In Stembert nabij Verviers is vrijdagavond omstreeks 19.00 uur een zware brand uitgebroken bij het bedrijf Food Impact. Er is veel rook.

(27/03/2015 @ 21:08)
VIDEO. Paul de zeehond van Waaslandhaven laat zich niet zomaar redden  Kijk naar?

Dieren zijn onvoorspelbaar, en zeehonden blijkbaar al helemaal. Dat bleek vrijdag tijdens de reddingsoperatie die de Schotense broers Kurt en Patrick Geuens voor zeehond Paul op touw hadden gezet. Het diertje zit al drie weken vast in de Waaslandhaven.

(27/03/2015 @ 20:36)
Premier Michel hoopt begrotingscontrole tegen Pasen af te ronden  Kijk naar?

Premier Charles Michel (MR) hoopt tegen Pasen de begrotingscontrole achter de rug te hebben. Dat heeft hij vrijdagmiddag althans verklaard na afloop van de ministerraad. Nadat ze eerder al het advies van het Monitoringcomité kreeg, beschikt de federale regering sinds vrijdag ook over het rapport van de Hoge Raad voor Financiën. Het echte werk kan dus beginnen.

... / ... Lees meer...

(27/03/2015 @ 20:18)
  Kijk naar?

De vliegtuigcrash van de Airbus van luchtvaartmaatschappij Germanwings doet luchtvaartmaatschappijen hun regels over de strenge beveiliging van cockpits aanscherpen. Maar piloot Filip Van Rossem is niet overtuigd van de effectiviteit van de nieuwe maatregelen.

(27/03/2015 @ 20:41)
Belg opgepakt in Spaans onderzoek naar motorbende  Kijk naar?

De guardia civil in Spanje heeft een 39-jarige Belg en een 24-jarige Spanjaard opgepakt. De twee zouden deel uitmaken van een motorbende uit Frankrijk die mogelijk een chapter wilde oprichten in Calpe (Alicante) en zich bezighield met criminele activiteiten.

(27/03/2015 @ 20:12)
Moeder krijgt tien jaar cel voor verstikken pasgeboren zoon  Kijk naar?

Het hof van assisen van Namen heeft Valérie Cornut vrijdagavond veroordeeld tot 10 jaar cel voor kindermoord. In de nacht van 7 op 8 februari 2012 bracht de 47-jarige vrouw na de bevalling in de badkamer van de gezinswoning in Arbre (Profondeville) haar pasgeboren zoon door verstikking om het leven.

... / ... Lees meer...

(27/03/2015 @ 19:30)
  Kijk naar?

De Antwerpse assisenjury heeft Ezra

(27/03/2015 @ 18:47)
Hilde Claes buiten vervolging in affaire Hazodi:   Kijk naar?

De Raadkamer in Hasselt heeft vrijdag de beschikking uitgesproken in de zaak die klokkenluidster Vera Vrancken had aangespannen wegens schriftvervalsing tegen de Hasseltse burgemeester Hilde Claes, de voormalige korpschef van de politiezone Hazodi Michel Beckers en secretaris Liesbeth Klaykens. De drie zijn buiten vervolging gesteld voor de feiten van valsheid in geschrifte, en dit bij gebrek aan bedrieglijk opzet.

... / ... Lees meer...

(27/03/2015 @ 18:46)
  Kijk naar?

Een 60-jarige Antwerpse

(27/03/2015 @ 19:15)
Ministerraad geeft Nationale Pensioencommissie groen licht  Kijk naar?

De ministerraad heeft vrijdag een wetsontwerp goedgekeurd dat een Nationale Pensioencommissie in het leven roept. Die krijgt de opdracht de omvangrijke pensioenhervorming die de regering voor ogen heeft uit te werken. Volgens minister van Pensioenen Daniel Bacquelaine (MR) zal de commissie in juni worden geïnstalleerd en onmiddellijk een pak werk voorgeschoteld krijgen.

... / ... Lees meer...

(27/03/2015 @ 18:05)
Gedwongen uitwijzingen uit België als afschrikmiddel uitgezonden op tv  Kijk naar?

Kosovaarse tv-zenders zenden op vraag van hun eigen overheid beelden uit van gedwongen uitwijzingen van Kosovaren door ons land. Op die manier wil men kandidaat asielzoekers duidelijk maken dat België na een uitwijzingsbevel effectief repatrieert. Desnoods gedwongen.

(27/03/2015 @ 18:29)
Bisdom schorst priester na misbruikklacht  Kijk naar?

Het bisdom Brugge schorst een priester uit Desselgem na een klacht over seksueel misbruik in het Heilig Hartcollege in Waregem. Een tweede priester, die eerder al ontslagen werd nadat hij in opspraak kwam, moet de streek verlaten.

(27/03/2015 @ 18:05)
Speciale cellen voor geradicaliseerden tegen eind dit jaar in gebruik  Kijk naar?

De speciale units voor geradicaliseerde gedetineerden in de gevangenissen van Brugge en Ittre zouden in december klaar moeten zijn voor gebruik. Dat heeft minister van Justitie Koen Geens gezegd in de commissie voor de Justitie.

(27/03/2015 @ 17:05)
(28/03/2015 @ 11:01)
Niet iedereen blij met Pop-uprestaurant:   Kijk naar?

Niet iedereen is tevreden met de komst van Mijn Pop-uprestaurant op het Zeeheldenplein. Sommige buurtbewoners betreuren dat ze hun zeezicht kwijt zijn.

(28/03/2015 @ 09:55)
Waarschuwing voor meer dan helft gecontroleerde tattooshops  Kijk naar?

Meer dan de helft van de tattooshops die vorig jaar werden gecontroleerd, kregen een waarschuwing. Dat berichten de Sudpresse-kranten zaterdag op basis van een rapport van de federale overheidsdienst Volksgezondheid.

(28/03/2015 @ 08:29)
'Suiker is het grootste en goedkoopste vergif ter wereld'  Kijk naar?

Natuurtriatleet Dirk Baelus (35) heeft een nieuw boek uit dat vanaf vandaag in de winkel ligt:
(28/03/2015 @ 06:59)

Laatst import : 27/03/2015 @ 00:17

 
MEDEDELING SPONSOR


 
ROL RADIO ---- NON-STOP OLDIES

 Luister ook 24 op 24  R.O.L. radio zonder je PC.

internetradioaldi.jpg


Met een internetradio die je al voor +/- 100 euro kan kopen luister je onbeperkt naar al onze oldies hits zonder dat je pc of laptop de hele tijd aan staat. Wel moet je uiteraard in het bezit zijn van een internet aansluiting (draadloos of met kabel). Je kan ons station vinden onder de Europese stations uit belgie. Zoek naar "ROLRADIO" Of gebruik volgende link om rechtstreeks in je webradio te plaatsen:
http://rolradio.servemp3.com       
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
 

oldies.gifSinds 2003 is R.O.L. Radio te beluisteren via het wereldwijde web. Onze uitzendingen zijn 24 op 24h te beluisteren via live stream. Het muziekformat op weekdagen is non-stop oldies hits van eind jaren 50 tot begin jaren 80. ALLEEN OLDIES! dus.
We draaien muziek uit drie decennia met veel leuke artiesten, nostalgie en goede muzikale herinneringen.

In het weekend passeren onze live programma's de revue.....

De Fifties, Sixties en Seventies.Maar ook wel wat recenter werk. U hoort veel juke-box classics met o.a. Elvis Presley, Bobby Vee, Bobby Vinton, Bobby Darin, Fats Domino en Cliff Richard. Maar ook Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. The Beatles of Paul Anka ontbreken niet.
Verder veel Flowerpower-sixties met oa. The Mama's & The Papa's. Good old seventies soul met Aretha Franklin, Diana Ross & the Supremes, Smokey Robinson, Otis Redding, Sam & Dave e.a. Seventies Popular met de Eagles, Abba en Neil Diamond en meer. 

 
DE JUISTE TIJD

WEBCAM STUDIO

RECLAME

ABC 80s

Golden Country Songs

Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
www.goldencountrysongs.com.. 


Aanmelden
 Toon alle leden Leden : 71
<u>Leden vandaag</u> Leden vandaag (3)
              Gertie              henri              rodger   

Loginnaam:

Wachtwoord:

[ Wachtwoord vergeten? ]


[ wordt steunend lid ]


Lid OnLine:  Lid OnLine:
Bezoekers OnLine:  Bezoekers OnLine: 20


Record
RecordLeden: 53

Op 09/09/2014 @ 10:22

RecordTotaal: 73

Op 22/06/2014 @ 11:50

POPCORN CITY

pocorn.jpg
Maandag avond van 20h tot 21h bij ROL radio

Afbeeldingen van leden
Uploaden
Bekijken
SUDOKU

 sudoku.jpg

AANTAL LUISTERAARS

Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 4 Luisteraars.

 

R.O.L. OLDIES

oldiesjukebox.jpg

AA Vlaanderen

ooit_doorgezakt.jpg