You are here :   Start » Kranten nieuws - Binnenland
 
Preview  Print...  Print this page...
Request Non-stop

jukebox3.gif

Verzoekplaat aanvragen?

Klik, wacht , luister en geniet.......Non-stop request list

Webcam Studio
Luister Mee
speaker.png
 listennowlive.gif 
Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.
Of download onze app in de appstore og google play

Link voor tablet of smartphone

Advertisement

Jukebox Oldies

JUKEBOX-OLDIES-RADIO

Pol
Uit welk decennium komt de leukste muziek ?
Golden Country
Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
.com.. 

Luisteraars
Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Bezoekers

 6382667 bezoekers

 29 bezoekers online

Advertisement

Zoeken
Zoeken
Kalender
Kranten nieuws - Binnenland

Het Nieuwsblad : Binnenland


Het Nieuwsblad : Binnenland


Organisatie geeft toe aan drk: geen Mini Miss België dit jaar  View ?

Er komt dit jaar geen Mini Miss België. De organisatie toonde zich nog strijdlustig na het njet van minister van Werk Kris Peeters vorige maand, maar gooit nu toch - tijdelijk - de handdoek. “We willen alles even laten rusten en de tijd nemen om na te denken over de toekomst”, klinkt het.

(26/07/2016 14:39)

“Abortus na 20 weken? Wat is dan nog het verschil met de doodstraf?”  View ?

Geert De Kerpel, hoofdredacteur van het christelijke weekblad Tertio, reageert scherp op het voorstel van SP.A om abortus mogelijk te maken tot twintig weken. “Hoeft het te verwonderen dat in zo’n cultuur de geesten ook almaar meer rijpen om de doodstraf opnieuw in te voeren? “, vraagt hij.

(26/07/2016 13:30)

De operatie die de knappe Maxim (18) een nieuw leven gaf: “Alles voelde zo normaal”  View ?

De 18-jarige Maxim Magnus uit Schilde heeft op 8 juni een geslachtsverandering ondergaan. Op die dag werd haar grote droom eindelijk werkelijkheid. “Ik wil een voorbeeld zijn voor anderen”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

(26/07/2016 11:24)

Verdriet om overlijden Paskal Deboosere: “Veel te vroeg”  View ?

De voormalige televisiepresentatrice Paskal Deboosere is na een strijd tegen borstkanker overleden op 53-jarige leeftijd. Bekende Vlamingen brengen op de sociale netwerksite Twitter een laatste eerbetoon aan de presentatrice.

(26/07/2016 11:56)

Vrienden maken documentaire af van slachtoffer aanslag in Maalbeek  View ?

Op dinsdag 22 maart nam Gilles Laurent (46) zoals elke ochtend de metro naar het Centre Vidéo de Bruxelles. De geluids­ingenieur ging er de laatste hand leggen aan zijn eerste documentaire als regisseur. Maar door de aanslag in Maalbeek kwam hij nooit aan. Zijn vrienden hebben de film nu ­afgemaakt. “Dat móést. Zodat hij toch voor een stuk blijft voortleven, als mens en niet alleen als slachtoffer.”

(26/07/2016 13:00)

Van Den Driessche wil grootste atletiekmeeting naar Brugge halen  View ?

Senator en Bruggeling Pol Van Den Driessche laat een opvallend ballonnetje op over de toekomst van zowel de Memorial Van Damme als van het Brugse Jan Breydelstadion. Hij stelt voor de internationale atletiekmeeting naar Brugge te brengen.
(26/07/2016 11:09)

Zware brand in kinderboerderij in Bornem  View ?

Een uitslaande brand heeft dinsdagochtend de populaire kinderboerderij in Bornem getroffen. Een klaslokaal ging in vlammen op.

(26/07/2016 10:25)

SP.A zet supporter van Erdogan uit de partij  View ?

Sp.a-voorzitter John Crombez start de procedure om het Limburgse provincieraadslid Ahmet Koç uit de partij te zetten, zo meldt De Standaard dinsdag. Koç is erg pro-Erdogan en heeft omstreden posts op Facebook geplaatst.

(26/07/2016 08:31)

Jonge moeder vijf weken na bevalling gedood door vriend  View ?

Een dertiger heeft zaterdag in Roeselare zijn vriendin en de moeder van zijn drie kinderen om het leven gebracht. Dat schrijft Het Laatste Nieuws dinsdag. Het parket van Kortrijk bevestigt dat er een onderzoek loopt. De verdachte is door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsmandaat geplaatst.
(26/07/2016 12:46)

NMBS legt machinisten volledig gsm-verbod op  View ?

De NMBS-directie slaat in een interne omzendbrief alarm over het hoge aantal treinen dat door het rood rijdt. Vorig jaar zijn 92 treinen door het rood gereden, 26 inbreuken meer dan een jaar eerder.

(26/07/2016 03:00)

SP.A wil abortus tot 20 weken mogelijk maken  View ?

Abortus is in België wettelijk mogelijk binnen de eerste twaalf weken van een zwangerschap. Oppositiepartij SP.A wil dat optrekken naar twintig weken.

(26/07/2016 03:00)

VIDEO. Woning onbewoonbaar na uitslaande brand in Asper  View ?

In Asper bij Gavere is dinsdagmiddag een woning zwaar beschadigd na een uitslaande brand. De woning is wellicht een hele tijd onbewoonbaar.
(26/07/2016 15:02)

Ouders van bewusteloze baby blijven in de cel voor drugsbezit  View ?

De Veurnse raadkamer heeft de aanhouding van een koppel uit De Panne met een maand verlengd voor het bezit van heroïne in het bijzijn van een minderjarige. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen afdeling Veurne. De baby van de verdachten was bewusteloos, maar het is nog niet duidelijk of het kind drugs binnenkreeg.

(26/07/2016 14:54)

Bruggeling steekt mes na zoveelste ruzie in buik broer  View ?

Een 26-jarige Bruggeling zit in de cel op verdenking van poging tot doodslag op zijn broer. Davy D. zou met een mes in de buik van het slachtoffer gestoken hebben. Op vraag van de verdediging werd zijn verschijning voor de raadkamer uitgesteld naar de zitting van dinsdag 2 augustus.

(26/07/2016 14:33)

Moeder van Virginie Claes vrijgelaten voor poging tot doodslag  View ?

De moeder van ex-Miss België Virginie Claes is de voorbije woensdag vrijgelaten door de Hasseltse onderzoeksrechter. Veronique D. (60) zat 35 dagen in de cel voor poging tot doodslag op haar man. Aan haar vrijlating zijn voorwaarden gekoppeld: een alcoholverbod en het zoeken naar een gepaste begeleiding.

(26/07/2016 13:01)

Doorbraak in ALS-onderzoek dankzij Ice Bucket Challenge  View ?

Het Project MinE, waaraan ook ons land deelneemt, heeft twee nieuwe genen ontdekt die het risico op de spierziekte ALS gevoelig kunnen vergroten. “Wetenschappelijke doorbraken die zonder donaties van de Ice Bucket Challenge niet mogelijk geweest zouden zijn”, aldus de ALS Liga.

(26/07/2016 12:03)

Eén op twee Europese babybedjes niet veilig bevonden  View ?

Tijdens een gerichte Europese controlecampagne van 50 babybedjes bleek één op de twee geselecteerde bedjes niet veilig. De FOD Economie deed mee aan de campagne en controleerde in ons land 6 bedjes, waarvan er één gevaarlijk bleek. Dat bedje werd uit de handel genomen.

(26/07/2016 11:58)

Grote hinder op E40 richting kust na ongeval in Nevele  View ?

Het verkeer op de E40 richting de kust was dinsdag even verstoord na een ongeval met vier voertuigen ter hoogte van het Oost-Vlaamse Nevele. Er vielen geen gewonden, maar omstreeks 11.00 uur stond er 8 kilometer file en liepen de wachttijden op tot drie kwartier.

(26/07/2016 11:54)

Tiener met namaakwapen opgepakt in Vorst: vrijgelaten na verhoor  View ?

De 16-jarige jongeman die maandag was opgepakt in Vorst nadat hij gezien was met een namaakwapen, is dinsdag na verhoord door het parket vrijgelaten. De politie stelde proces-verbaal op voor verboden wapenbezit en bedreigingen maar volgens de jongeman ging het om een onschuldig spel. Dat meldt het Brusselse parket dinsdagmiddag.

(26/07/2016 11:38)

Buurtbewoner verkoopt achtergelaten Tomorrowland-tentjes tegen spotprijs  View ?

Net zoals elk ander jaar hebben honderden kampeerders na Tomorrowland achteloos hun tenten, luchtmatrassen, stoelen en veel bier gewoon achtergelaten op de camping. Buurtbewoner Til Roose vindt dat zonde. Hij vist er de betere exemplaren uit en verkoopt ze voor een prijsje.

(26/07/2016 09:50)

Identiteitskaart vernieuwen kan binnenkort online  View ?

Om een nieuwe identiteitskaart te krijgen moet u vanaf volgend jaar nog maar één keer langs het gemeentehuis passeren. Een aanvraag indienen en een foto opladen zult u online kunnen doen, schrijft De Tijd dinsdag.

(26/07/2016 06:48)

Eerste kattencafé van Gent opent de deuren  View ?

Vanaf morgen is het eerste kattencafé van Gent een feit. Dan opent in de schaduw van het stadhuis Dreamcatchers de deuren, het café waar de kat koning is. U kunt er genieten van een kopje koffie en een stukje taart in het gezelschap van een paar katten. Als het klikt, kunt u de kat meenemen naar huis.

(26/07/2016 06:26)

Brusselse Zuidfoor neemt slechte start door vrees voor aanslagen  View ?

Het is kalm op de Zuidfoor. De bezoekers blijven weg uit vrees voor nieuwe aanslagen. Maar de foorkramers blijven optimistisch. Ze wachten nog even af.

(26/07/2016 06:22)

Directrice stapt Dodentocht om klasjes te kunnen renoveren  View ?

Maggy Favyts, directrice van de gemeenschapsbasisschool Klim Op in Zandbergen, triant volop voor de Dodentocht. Met haar deelname wil ze geld inzamelen voor de renovatie van enkele klasjes.

(26/07/2016 06:09)

Zaak nog niet open, maar dief al weg met tien terrastafels  View ?

Een dief ging in de nacht van vrijdag op zaterdag aan de haal met maar liefst tien terrastafels van een horecazaak in opbouw in de Pastorijstraat in Ertvelde. “Zo'n financiële klap kunnen we missen in volle opstart”, zegt Sarah Devriendt (29)

(26/07/2016 06:09)

Last import : 26/07/2016 15:55

You are here :   Start » Kranten nieuws - Binnenland
 
 
Instellingen

Connect again :
Je gebruikersnaam :
Je wachtwoord


  Count of members 31 members
Verbonden :
(nobody)
Jammer !!!
Cookies

logo.png

Deze site werd opgebouwd conform de toelatingsvoorwaarden overeengekomen met de Belgische auteursrechtenvereniging SABAM. Onder licentie van Radionomy
 De beschermde werken kunnen door de bezoekers gratis geconsulteerd worden, met uitsluiting van verdere reproductie en/of openbare mededeling ervan.

Nieuwsbrief
To receive news about this website, consider subscribing to our Newsletter.
24Nf
copy the code :