LUISTER MEE

    speaker.png  
 listennowlive.gif
 

Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.

 

Link voor tablet of smartphone

 

 

VOLG ONS

DE BABBELBOX

Tijdens onze live uitzendingen op zaterdag en zondagavond is onze babbelbox bemand met de presentator van dienst..
Gewoon inloggen met je naam zonder wachtwoord en klets gezellig mee...
Wie is er nu aanwezig in onze babbelbox?

chatbox.gif

Klik hierboven om de babbelbox te openen.

OVER ONS

Sluiten Diverse Foto

Sluiten Hoe het begon

Sluiten Luister uren

Sluiten Oude poll uitslagen

Sluiten Programmatie

Sluiten Steunend lid worden

BEZOEKERS

DIVERSE BERICHTEN

Sluiten De jaren 50

Sluiten De jaren 60

Sluiten De jaren 70

Sluiten De jaren 80

Sluiten Muziek Stromen

Sluiten Oldies Muziek Video

Sluiten Zee zenders

MENU LINKS

WEBMASTER - INFO
NIEUWSBRIEF
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
1390 Inschrijvers
BEZOEKERS

   Bezoekers

   Bezoekers online

NIEUWS LEZER - Snel nieuws

Het Nieuwsblad : Homepage Articles


Het Nieuwsblad : This section contains all the articles present on the nb homepage


Niemand kan Bulgaarse   Kijk naar?

Justitie onderzoekt hoe zo snel mogelijk ­ver­hinderd kan worden dat fraudeurs via het ­Belgisch Staatsblad ­bedrijven blijven ­over­nemen. Dat blijkt in­tussen een echte plaag. Deze week duiken alweer twee nieuwe Bulgaarse ­

(29/07/2015 @ 03:00)
Brusselse vervoersmaatschappij dient klacht in na doodsbedreigingen  Kijk naar?

De MIVB heeft klacht ingediend tegen onbekenden na de ontdekking van een smakeloze graffiti op de muur van metrostation Delacroix in Anderlecht.

(29/07/2015 @ 06:59)
Jaarlijkse evaluaties geschrapt:   Kijk naar?

Lingerieproducent Van de Velde schrapt de klassieke jaarlijkse evaluatiegesprekken voor al zijn bedienden.

(29/07/2015 @ 00:00)
Gasflessen ontploffen in garagebox: schade aan huizen en wagens  Kijk naar?

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn bij een brand in een garagebox in Vilvoorde twee gasflessen ontploft. De schade in de omgeving is aanzienlijk. De brandweer spreekt van gebroken ruiten, schade aan wagens en daken. Een tiental mensen moest worden geëvacueerd. De burgemeester kwam ter plaatse.

... / ... Lees meer...

(29/07/2015 @ 06:08)
  Kijk naar?

De zelfstandige kleinhandel in ons land krijgt almaar forsere klappen. Al één winkel op de vier is een ketenzaak, zelfstandige winkeliers zijn in vijftien jaar van 154.000 naar 89.000 gedaald en de leegstand is in zes jaar tijd met zeventig procent gestegen. Unizo-topman Karel Van Eetvelt roept zijn winkeliers op meer mee te gaan met hun tijd.

... / ... Lees meer...

(29/07/2015 @ 03:00)
  Kijk naar?

Het is kleurt niet groen en je wordt er niet high van, maar het wiet-ijs van zuivelhoeve De Bossneppe is wel uiterst populair. Door de populariteit van de televisieserie Eigen Kweek kwamen uitbaters Kurt en Kathleen op het idee om wiet-ijs te maken.

(29/07/2015 @ 06:35)
  Kijk naar?

Toen fietser Houssam Abou Daher (28) maandagavond aan de Varkensmarkt in Aalst werd aangereden en de bestuurster hem wilde helpen, riep een passant:

(29/07/2015 @ 06:35)
Tom Boonen past voor Vuelta  Kijk naar?

Tom Boonen kiest in zijn voorbereiding op het WK in Richmond niet voor de Vuelta.

(29/07/2015 @ 03:00)
Bedrijven blijven dieselwagens kiezen ondanks prijsstijging  Kijk naar?

Volgens leasebedrijven zal de duurdere diesel bedrijven niet massaal aanzetten om naar benzinewagens over te schakelen.

(29/07/2015 @ 03:00)
Solvay neemt Amerikaanse Cytec over voor 5 miljard euro  Kijk naar?

Chemiebedrijf Solvay heeft woensdagochtend voor 5 miljard euro de Amerikaanse groep Cytec overgenomen. Door de miljardendeal wordt Solvay één van de grootste spelers in chemicaliën voor mijnbouw en luchtvaart.

(29/07/2015 @ 07:24)
CD&V verzet zich tegen   Kijk naar?

CD&V-vicepremier Kris Peeters staat andermaal alleen binnen de regering. Nieuwste punt van discussie? Of de hogere btw op elektriciteit al dan niet wordt opgenomen in de index. N-VA en Open VLD willen dat vermijden, maar de oppositie benadrukt dat zo

(29/07/2015 @ 03:00)
Toekomst Jelle Vanendert (30) onzeker  Kijk naar?

Rijdt Jelle Vanendert in 2016 nog voor Lotto-Soudal? De Limburger beleeft niet meteen zijn meest voorspoedig seizoen op een moment dat het de wielersport niet voor de wind gaat.

(29/07/2015 @ 03:00)
Wilmots gaat rond de tafel zitten met bondstop  Kijk naar?

Marc Wilmots gaat met de directeuren van de voetbalbond rond de tafel zitten. Gisteren riep de bondscoach in onze krant op tot meer eenheid in de bond na het ontslag van CEO Steven Martens en de wankele herverkiezing van François De Keersmaecker tot voorzitter. Financieel directeur Tom ­Borgions, marketingdirecteur Filip Van Doorselaer, communicatie- en businessdirecteur Bob Madou en sportief directeur Paul Allaerts gaan nu met Wilmots rond de tafel om de violen te stemmen.

... / ... Lees meer...

(29/07/2015 @ 03:00)
Pastoor Walter is overleden  Kijk naar?

De Mechelse acteur Guido Horckmans is zondag overleden op 73-jarige leeftijd. Horckmans is vooral bekend als pastoor Walter Dierckx uit de VTM-soap Familie, een rol die hij speelde van 1991 tot 2006. Hij dook ook op in programma

(29/07/2015 @ 03:00)
Jeroom en Elodie verwelkomen eerste kindje  Kijk naar?

Ex-atlete Elodie Ouédraogo (34) en tekenaar Jeroom Snelders (37) verwelkomden zaterdag hun eerste kindje. Het BV-koppel kreeg een zoontje, Remus.

(29/07/2015 @ 06:32)
Superschattig: vrouw gaat kijken naar slapend dochtertje en ontdekt dit  Kijk naar?

Ze had hem overal gezocht, haar hond Raven. Maar nergens kon Kristin Leigh Rhynhart uit Raleigh, in de Amerikaanse staat North Carolina, het dier vinden. Tot ze even ging kijken of alles oké was met haar dochtertje Addison, die haar middagdutje aan het doen was. Het meisje lag niet alleen in haar bedje...

... / ... Lees meer...

(28/07/2015 @ 23:49)
Vanaf vandaag kan je tijdelijk gratis Windows 10 downloaden  Kijk naar?

Microsoft lanceert vandaag Windows 10. Het nieuwe besturingssysteem is gratis, en speelt in op heel wat klachten die gebruikers hadden na de ingrijpende veranderingen van Windows 8.
(29/07/2015 @ 08:03)
Amerikaan   Kijk naar?

Een rijke tandarts uit Minnesota is kop van jut nu blijkt dat hij achter de dood van de leeuw 'Cecil' uit Zimbabwe zit. De leeuwenjacht zorgt wereldwijd voor verontwaardiging. Tandarts Walter Palmer zegt dinsdag in een persbericht 'erg veel spijt te hebben dat de activiteit die hij graag beoefent en verantwoordelijk uitoefent, geleid heeft tot de dood van deze leeuw'.

... / ... Lees meer...

(29/07/2015 @ 08:13)
Nieuwe roman E.L. James voert meteen boekentoptien aan  Kijk naar?

Grey, de nieuwe roman van E.L. James, is deze week van niets op de eerste plaats binnen­gekomen in de categorie

(29/07/2015 @ 03:00)
Simeone in volle voorbereiding met model gespot in Marbella  Kijk naar?

Terwijl de voorbereiding met Atlético Madrid al volop bezig is, vond de Argentijnse coach Diego Simeone (44) toch nog even de tijd om met zijn zeventien jaar jongere vriendin Carla Pereyra te genieten van een ­vakantie in Marbella. De Argentijn maakte gebruik van enkele vrije dagen tussen twee vriend­schappelijke wedstrijden om even met zijn model uit te ­blazen.

... / ... Lees meer...

(29/07/2015 @ 03:00)
Sabine Hagedoren: 'Enkele buien'  Kijk naar?

Ons weer is in een herfstachtige bui. Koele lucht aan de grond houdt de temperaturen laag. Zeer koude bovenluchten zorgen voor het ontstaan van buien. Vanaf vrijdag stijgt de luchtdruk, verdwijnen de buien en wordt het stilaan zachter. Tegen het einde van de week wordt het zomers warm.

(29/07/2015 @ 03:00)
(29/07/2015 @ 03:00)
Filmopname op strand krijgt onverwachte wending  Kijk naar?

Bij het licht van de opkomende zon is Ekaterina Juskowski een video aan het maken van haar vriendin die model is. Plots duikt achter haar vriendin een bootje op in beeld. De vrouw denkt dat het een boot is met duikers, en zet haar camera uit omdat het bootje de video verpest. Maar al gauw realiseert ze zich dat iets helemaal anders aan de hand is. Alle passagiers springen uit de boot, en lopen gehaast het strand op. Het bootje laten ze achter. Zodra Juskowski doorheeft dat het om migranten gaat die illegaal Amerika proberen binnen te komen, zet ze snel haar camera weer aan.

... / ... Lees meer...

(28/07/2015 @ 22:01)
Geldkoerier vergeet zak met 128.000 euro  Kijk naar?

Een geldkoerier heeft de blunder van zijn leven begaan toen hij in de Amerikaanse staat New Jersey een zak vol geld vergat in Mahwah. Een andere bestuurder nam de ongemerkte zak met daarin voor 141.000 dollar (128.000 euro) briefjes van tien en twintig dollar mee.

(28/07/2015 @ 18:26)
Moedige buldog probeert in veel te hoge stoel te kruipen  Kijk naar?

Wat deze hond mist aan elegantie compenseert hij met zijn doorzettingsvermogen. Met alle moeite van de wereld probeert hij in een strandstoeltje te kruipen dat veel te hoog voor hem is. Met veel gezucht raakt hij er uiteindelijk in, maar er veilig terug afkomen blijkt minstens even moeilijk.

(28/07/2015 @ 18:24)

Laatst import : 28/07/2015 @ 23:45

 
MEDEDELING SPONSOR


ROL RADIO ---- NON-STOP OLDIES

 Luister ook 24 op 24  R.O.L. radio zonder je PC.

internetradioaldi.jpg


Met een internetradio die je al voor +/- 100 euro kan kopen luister je onbeperkt naar al onze oldies hits zonder dat je pc of laptop de hele tijd aan staat. Wel moet je uiteraard in het bezit zijn van een internet aansluiting (draadloos of met kabel). Je kan ons station vinden onder de Europese stations uit belgie. Zoek naar "ROLRADIO" Of gebruik volgende link om rechtstreeks in je webradio te plaatsen:
http://rolradio.servemp3.com       
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
 

oldies.gifSinds 2003 is R.O.L. Radio te beluisteren via het wereldwijde web. Onze uitzendingen zijn 24 op 24h te beluisteren via live stream. Het muziekformat op weekdagen is non-stop oldies hits van eind jaren 50 tot begin jaren 80. ALLEEN OLDIES! dus.
We draaien muziek uit drie decennia met veel leuke artiesten, nostalgie en goede muzikale herinneringen.

In het weekend passeren onze live programma's de revue.....

De Fifties, Sixties en Seventies.Maar ook wel wat recenter werk. U hoort veel juke-box classics met o.a. Elvis Presley, Bobby Vee, Bobby Vinton, Bobby Darin, Fats Domino en Cliff Richard. Maar ook Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. The Beatles of Paul Anka ontbreken niet.
Verder veel Flowerpower-sixties met oa. The Mama's & The Papa's. Good old seventies soul met Aretha Franklin, Diana Ross & the Supremes, Smokey Robinson, Otis Redding, Sam & Dave e.a. Seventies Popular met de Eagles, Abba en Neil Diamond en meer. 

 
RECLAME

WEBCAM STUDIO

DE JUISTE TIJD

Golden Country Songs

Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
www.goldencountrysongs.com.. 


Aanmelden
 Toon alle leden Leden : 71
<u>Leden vandaag</u> Leden vandaag (2)
              HermanT              kevin   

Loginnaam:

Wachtwoord:

[ Wachtwoord vergeten? ]


[ wordt steunend lid ]


Lid OnLine:  Lid OnLine:
     kevin  
Bezoekers OnLine:  Bezoekers OnLine: 12


Record
RecordLeden: 53

Op 09/09/2014 @ 10:22

RecordTotaal: 73

Op 22/06/2014 @ 11:50

POPCORN CITY

pocorn.jpg
Maandag avond van 20h tot 21h bij ROL radio

Afbeeldingen van leden
Uploaden
Bekijken
SUDOKU

 sudoku.jpg

AANTAL LUISTERAARS

Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 4 Luisteraars.

 

R.O.L. OLDIES

oldiesjukebox.jpg

AA Vlaanderen

ooit_doorgezakt.jpg

NIEUWS LEZER

 

  freeguppy.org   © 2004-2013   More info ...  
Design Charly © 2008 - Adaptation Papinou © 2012