LUISTER MEE

    speaker.png  
 listennowlive.gif
 

Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.

 

Link voor tablet of smartphone

 

 

VOLG ONS

DE BABBELBOX

Tijdens onze live uitzendingen op zaterdag en zondagavond is onze babbelbox bemand met de presentator van dienst..
Gewoon inloggen met je naam zonder wachtwoord en klets gezellig mee...
Wie is er nu aanwezig in onze babbelbox?

chatbox.gif

Klik hierboven om de babbelbox te openen.

OVER ONS

Sluiten Diverse Foto

Sluiten Hoe het begon

Sluiten Luister uren

Sluiten Oude poll uitslagen

Sluiten Programmatie

Sluiten Steunend lid worden

DIVERSE BERICHTEN

Sluiten De jaren 50

Sluiten De jaren 60

Sluiten De jaren 70

Sluiten De jaren 80

Sluiten Muziek Stromen

Sluiten Oldies Muziek Video

Sluiten Zee zenders

MENU LINKS

WEBMASTER - INFO
NIEUWSBRIEF
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
1390 Inschrijvers
BEZOEKERS

   Bezoekers

   Bezoekers online

NIEUWS LEZER
NIEUWS LEZER - Snel nieuws

Het Nieuwsblad : Homepage Articles


Het Nieuwsblad : This section contains all the articles present on the nb homepage


Slachtoffer zuuraanval moet 3.000 euro betalen om cruise uit te stellen  Kijk naar?

Marina Tijssen, slachtoffer van de zuuraanval in een Delhaize-filiaal in Antwerpen, is door haar verwondingen niet op droomcruise naar Tahiti kunnen vertrekken. Maar de rederij vindt dat er geen sprake van overmacht kan zijn. Het kost Marina en haar man 3.000 euro om het vertrek een jaar uit te stellen.

... / ... Lees meer...

(02/04/2015 @ 03:00)
Zonnepanelen op dak van kerk voor wie zelf geen plaats heeft  Kijk naar?

Na de populaire groepsaankopen denkt Vlaanderen nu ook aan
(02/04/2015 @ 03:00)
Steeds meer Vlamingen spelen hotel (in het zwart)  Kijk naar?

Niet minder dan 1.645 logiesverstrekkers kreeg Vlaanderen er in amper één jaar bij, een stijging met elf procent. Door het succes van websites als Airbnb of Tripadvisor wil half Vlaanderen plots hotelletje spelen in zijn eigen huis.

(02/04/2015 @ 03:00)
Alles wat u moet weten over de Ronde van Vlaanderen  Kijk naar?

Zondagmiddag is het weer zover: dan wordt het stil op straat in Vlaanderen want dan wordt de 99ste Ronde van Vlaanderen gereden. 'Vlaanderens Mooiste' is nog steeds dé klassieker bij uitstek die zelfs niet-koersliefhebbers (ja, ze bestaan) niet onberoerd laat. Wie er niet kan bij zijn tussen de duizenden toeschouwers langs het parcours, zit gekluisterd voor het tv-scherm. En iedereen volgt alles ook live via de nieuwe media. Maar bent u er al klaar voor? Alles wat u moét weten om zondag te kunnen volgen in het spoor van de allerbesten:

... / ... Lees meer...

(02/04/2015 @ 03:00)
Ouders gaan in beroep tegen vrijspraak van juf   Kijk naar?

Al zeker twee ouderparen hebben beslist om in beroep te gaan tegen de beslissing van de raadkamer om de 24-jarige juf van kleuter- en basisschool

(01/04/2015 @ 21:16)
CLUBNIEUWS. Jeugdploeg Oulare claimt bedrag van Club, volle ziekenboeg bij Anderlecht  Kijk naar?

Nu de interlandbreak achter de rug is, kunnen alle ogen weer op de Belgische competitie. Club Brugge zou voor spits Obbi Oulare wel eens een opleidingsvergoeding kunnen moeten betalen aan de Franse vierdeklasser Wasquehal. En Standard-Imoh Ezekiel zou weer fit zijn voor de wedstrijd tegen Anderlecht.

... / ... Lees meer...

(02/04/2015 @ 03:00)
N-VA en CD&V opnieuw in de clinch:   Kijk naar?

De bijzondere financieringswet, die ervoor zorgde dat de Vlaamse regering op zoek moet naar bijna 400 miljoen euro extra, heeft woensdagmiddag in het Vlaams Parlement opnieuw tot verbaal vuurwerk geleid tussen N-VA en CD&V. De Vlaams-nationalisten, die bijzonder kwaad zijn omwille van de tegenvaller, verweten CD&V 'ofwel onbekwaamheid, ofwel schuldig verzuim'.

... / ... Lees meer...

(01/04/2015 @ 18:00)
Tom Boonen:   Kijk naar?

Tom Boonen reed gisteren circa 120 kilometer rond op het parcours van de Ronde van Vlaanderen. Blij en relaxed, dat wel, maar om daar nu al uit te besluiten dat de half verrezen Kempenaar de joker is van Etixx-Quick Step voor Parijs-Roubaix?

(02/04/2015 @ 03:00)
Lufthansa:   Kijk naar?

De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa, moederbedrijf van Germanwings, heeft de nabestaanden van de slachtoffers bij de crash van de Germanwings-Airbus in de Franse Alpen langdurige hulp beloofd.

(01/04/2015 @ 21:28)
(01/04/2015 @ 20:26)
Tests ebolavaccin leveren   Kijk naar?

De internationale tests van het experimentele ebolavaccin rVSV-ZEBOV-GP hebben

(02/04/2015 @ 00:46)
Voorzitter sportraad moet opstappen na   Kijk naar?

De passage van Fré Heylen uit Grobbendonk in het Vier-programma 'Komen Eten' leverde hem misschien wat extra ­bekendheid op, maar het kost hem wel het voorzitterschap van de sportraad in Heist-op-den-Berg.
(02/04/2015 @ 03:00)
  Kijk naar?

Na ex-atlete Elodie Ouedraogo heeft nu ook Jeroen Meus carte blanche gekregen voor een eigen kledinglijn bij de Belgische modeketen JBC.
(02/04/2015 @ 03:00)
Ploegmaat van Batshuayi scoort bij Miss Côte d  Kijk naar?

Michy Batshuayi maakte afgelopen week zijn eerste doelpunt voor de nationale ploeg, maar zijn ploegmaat bij Olympique Marseille Florian Thauvin scoorde ook. Naast het veld dan toch. Thauvin (22) is een middenvelder die bij Marseille vaak aan spelen toekomt en nu mag pronken met Charlotte ­Pirroni. Charlotte is regerend miss Côte d

... / ... Lees meer...

(02/04/2015 @ 03:00)
Zingende hond binnenkort op tv voor 20 miljoen Japanners  Kijk naar?

Meer dan vier miljoen clicks op YouTube heeft Xena al, en daar komen binnenkort nog eens twintig miljoen Japanse tv-kijkers bij. Een ploeg van de populaire zender Nippon TV vloog zopas de halve wereld rond voor een item over de zingende hond uit Oostende, die in Belgium
(02/04/2015 @ 03:00)
Tweets als deze maken 1 april de moeite waard  Kijk naar?

Zowat iedereen probeert op 1 april grappig te zijn. Toch lukt het niet altijd, want weinig dingen zijn zo moeilijk als echt hilarisch zijn. Maar deze Nederlander, die slaagde erin.
(02/04/2015 @ 00:24)
(02/04/2015 @ 03:00)
  Kijk naar?

Zelfs na zijn ontslag zal Jeremy Clarkson

(02/04/2015 @ 03:00)
Frank Deboosere: 'Stilaan opklaringen'  Kijk naar?

We beleven in feite een heel gewone lente. Regengebieden trekken voorbij, tussendoor zijn er droge perioden. Vanaf het weekend brengt een Brits hogedrukgebied wat rust op de weerkaarten en kan het kwik stilaan wat winst boeken. Maar zeer zacht en zonnig lenteweer zit er voorlopig niet in.

(02/04/2015 @ 03:00)
Aprilgrap van StuBru-presentator loopt in het honderd  Kijk naar?

Studio Brussel-presentator Vincent Byloo dacht vandaag wraak te nemen op zijn collega Linde Merckpoel. Hij maakte haar wijs dat ze een interview zou gaan doen met KISS-icoon Gene Simmons, maar hij viel al snel door de mand.
(01/04/2015 @ 18:40)
POLL. Wie wint de Ronde van Vlaanderen?  Kijk naar?

Na het uitvallen van Tom Boonen en titelverdediger Fabian Cancellara is er aan favorieten geen gebrek: maar wie wint volgens u zondag de Ronde van Vlaanderen? Breng hier uw stem uit!
(01/04/2015 @ 18:38)
Zo parkeer je een Porsche in een overvolle garage  Kijk naar?

Het VIER-programma 'Komen Eten' is vanavond te gast bij Steven. De auto- en motofreak is een pietje precies, en dat moet ook. Hoe krijg je anders twee moto's en een Porsche in de garage van een klein rijhuis?
(01/04/2015 @ 14:58)
Boonen geeft goede indruk maar 'zal er zondag niet bij zijn'  Kijk naar?

Tom Boonen verkende vandaag samen met enkele ploegmaats de finale van de Ronde van Vlaanderen. Etixx-Quick Step vertrok om 9u30 in Oudenaarde voor een ronde van 150 kilometer.
(01/04/2015 @ 12:52)
Ray Cokes waagt zelf zijn kans bij Belgium's Got Talent  Kijk naar?

Na Niels Destadsbader zijn beatbox act in Belgium's Got Talent, wil Ray niet achterblijven. Tussen de audities door verbaast hij iedereen met zijn verbluffende goocheltruc.

(01/04/2015 @ 13:00)
Vukomanovic ziet Lokeren wel zitten  Kijk naar?

Vandaag is het exact twee maanden geleden dat Standard Ivan Vukomanovic aan de kant schoof. Ondanks de goede resultaten moest hij plaatsmaken voor José Riga. Sindsdien concentreert hij zich op het behalen van zijn Pro Licence-diploma. Volgend seizoen wil hij graag weer aan de slag.

(02/04/2015 @ 03:00)

Laatst import : 01/04/2015 @ 16:17

 
MEDEDELING SPONSOR


 
ROL RADIO ---- NON-STOP OLDIES

 Luister ook 24 op 24  R.O.L. radio zonder je PC.

internetradioaldi.jpg


Met een internetradio die je al voor +/- 100 euro kan kopen luister je onbeperkt naar al onze oldies hits zonder dat je pc of laptop de hele tijd aan staat. Wel moet je uiteraard in het bezit zijn van een internet aansluiting (draadloos of met kabel). Je kan ons station vinden onder de Europese stations uit belgie. Zoek naar "ROLRADIO" Of gebruik volgende link om rechtstreeks in je webradio te plaatsen:
http://rolradio.servemp3.com       
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
 

oldies.gifSinds 2003 is R.O.L. Radio te beluisteren via het wereldwijde web. Onze uitzendingen zijn 24 op 24h te beluisteren via live stream. Het muziekformat op weekdagen is non-stop oldies hits van eind jaren 50 tot begin jaren 80. ALLEEN OLDIES! dus.
We draaien muziek uit drie decennia met veel leuke artiesten, nostalgie en goede muzikale herinneringen.

In het weekend passeren onze live programma's de revue.....

De Fifties, Sixties en Seventies.Maar ook wel wat recenter werk. U hoort veel juke-box classics met o.a. Elvis Presley, Bobby Vee, Bobby Vinton, Bobby Darin, Fats Domino en Cliff Richard. Maar ook Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. The Beatles of Paul Anka ontbreken niet.
Verder veel Flowerpower-sixties met oa. The Mama's & The Papa's. Good old seventies soul met Aretha Franklin, Diana Ross & the Supremes, Smokey Robinson, Otis Redding, Sam & Dave e.a. Seventies Popular met de Eagles, Abba en Neil Diamond en meer. 

 
DE JUISTE TIJD

WEBCAM STUDIO

RECLAME

ABC 80s

Golden Country Songs

Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
www.goldencountrysongs.com.. 


Aanmelden
 Toon alle leden Leden : 71

Loginnaam:

Wachtwoord:

[ Wachtwoord vergeten? ]


[ wordt steunend lid ]


Lid OnLine:  Lid OnLine:
Bezoekers OnLine:  Bezoekers OnLine: 5


Record
RecordLeden: 53

Op 09/09/2014 @ 10:22

RecordTotaal: 73

Op 22/06/2014 @ 11:50

POPCORN CITY

pocorn.jpg
Maandag avond van 20h tot 21h bij ROL radio

Afbeeldingen van leden
Uploaden
Bekijken
SUDOKU

 sudoku.jpg

AANTAL LUISTERAARS

Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 4 Luisteraars.

 

R.O.L. OLDIES

oldiesjukebox.jpg

AA Vlaanderen

ooit_doorgezakt.jpg