LUISTER MEE

speaker.png
listennowlive.gif

Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.

Link voor tablet of smartphone

VOLG ONS

DE BABBELBOX

Tijdens onze live uitzendingen op zaterdag en zondagavond is onze babbelbox bemand met de presentator van dienst..
Gewoon inloggen met je naam zonder wachtwoord en klets gezellig mee...
Wie is er nu aanwezig in onze babbelbox?

chatbox.gif

Klik hierboven om de babbelbox te openen.

OVER ONS

Sluiten Diverse Foto

Sluiten Hoe het begon

Sluiten Luister uren

Sluiten Oude poll uitslagen

Sluiten Programmatie

Sluiten Steunend lid worden

DIVERSE BERICHTEN

Sluiten De jaren 50

Sluiten De jaren 60

Sluiten De jaren 70

Sluiten De jaren 80

Sluiten Muziek Stromen

Sluiten Oldies Muziek Video

Sluiten Zee zenders

MENU LINKS

WEBMASTER - INFO
NIEUWSBRIEF
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
1390 Inschrijvers
BEZOEKERS

   Bezoekers

   Bezoekers online

NIEUWS LEZER - Snel nieuws

Het Nieuwsblad : Homepage Articles


Het Nieuwsblad : This section contains all the articles present on the nb homepage


ISIS-Belg pleegt zelfmoordaanslag in Irak  Kijk naar?

Een Belg heeft, samen met een Fransman en een Irakees, een zelfmoordaanslag gepleegd in Irak. De terroristische organisatie ISIS eiste de aanslag op.

(25/04/2015 @ 15:57)
Honderden doden bij zware aardbeving in de Himalaya  Kijk naar?

Het dodental van de aardbeving in Nepal is opgelopen tot 758. Dat heeft Laxmi Dhakal, woordvoerder van het Nepalese ministerie van Binnenlandse Zaken, bekendgemaakt. De aardbeving van 7,9 op de schaal van Richter trof vanmorgen het gebied rond Kathmandu, maar ook grote delen van India en Bangladesh. Ook op de Mount Everest vielen slachtoffers.

... / ... Lees meer...

(25/04/2015 @ 15:14)
Contact tussen Baby Q en moeder mislukt: 'De tijd dringt'  Kijk naar?

In Planckendael is zaterdagochtend geprobeerd om olifant May Tagu te herenigen met haar baby, Q. Het jong kon vrijdag na twee dagen eindelijk zelfstandig stappen en leek op die manier klaar om te gaan drinken bij zijn moeder, maar die laat dat nog steeds niet toe. Volgens het dierenpark is het nochtans cruciaal dat het kind zo snel mogelijk kan drinken, want op kunstvoeding kan het niet lang overleven.

... / ... Lees meer...

(25/04/2015 @ 13:09)
Infrabel laat 'pornografische' graffiti Stevaert verwijderen  Kijk naar?

Op de spoorwegbrug over het Albertkanaal in Kuringen, waar Steve Stevaert drie weken geleden uit het leven stapte, hebben twee Gentse graffitiartiesten een kunstwerk aangebracht.

(25/04/2015 @ 14:07)
Lichaam aangetroffen van man die in water sprong na politiecontrole  Kijk naar?

Het lichaam van de man die vrijdagavond in Antwerpen in het Albertkanaal sprong toen hij een politiecontrole wilde ontvluchten, is zaterdagvoormiddag gevonden. De duikploeg van de brandweer haalde het lichaam van de man uit het water.
(25/04/2015 @ 12:24)
Lijk in kist met messteken om het leven gebracht  Kijk naar?

Het stoffelijk overschot dat donderdagochtend in een dichtgeschroefde kist van vezelplaten werd gevonden in het Albertkanaal in het Limburgse Zutendaal is geÔdentificeerd. Het gaat om een vrouw die vermoedelijk nog niet als vermist was opgegeven. Het lichaam vertoonde enkele messteken. Het parket wilde vrijdag de identiteit van het slachtoffer niet meedelen

... / ... Lees meer...

(25/04/2015 @ 03:00)
Motard kritiek na botsing met wagen  Kijk naar?

Toen zaterdagvoormiddag een motard met zijn motor langsheen Bellemdorpweg reed richting Bellem dorp, reed op dat moment ook een bestuurster met haar wagen richting Aalter, waar ze de weg wou kruisen om zich te parkeren in de richting waar de motard op dat moment reed, waardoor een hevige klap onvermijdelijk was. De motard werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Ook de Mug-heli kwam ter plaatse, maar slachtoffer werd met de ziekenwagen overgebracht. De bestuurster van de wagen kwam er met de schrik vanaf

... / ... Lees meer...

(25/04/2015 @ 12:48)
Vliegtuig maakt noodlanding nadat motor in brand staat  Kijk naar?

Een vliegtuig van Turkish Airlines heeft zaterdagochtend een noodlanding moeten maken op het vliegveld van de Turkse luchthaven Ataturk in Istanbul.

(25/04/2015 @ 13:30)
Geen gas meer in nieuwe verkavelingen  Kijk naar?

In nieuwe verkavelingen gaat Eandis geen gasleidingen meer leggen.

(25/04/2015 @ 03:00)
Meisje (12) sterft na operatie, arts voor rechter  Kijk naar?

Een 49-jarige arts van UZ Gasthuisberg moest zich vrijdag verantwoorden voor de Leuvense strafrechter op verdenking van onzorgvuldig handelen tijdens een ingreep bij een 12-jarig meisje. Een week na de operatie overleed de tiener.

(25/04/2015 @ 07:25)
Moses Simon zit toch in (ruime) selectie voor match tegen Club Brugge  Kijk naar?

Speelt AA Gent een pokerspelletje voor de levensbelangrijke wedstrijd tegen Club Brugge? De jonge Nigeriaan gaf deze week nog verstek voor een training omdat zijn enkelblessure nog niet volledig hersteld is, maar zit wťl in de 21-koppige selectie voor de wedstrijd zondag. Als basisspeler of als supersub? Dat valt nog af te wachten.

... / ... Lees meer...

(25/04/2015 @ 12:28)
Thomas Vermaelen ontbreekt opnieuw in selectie Barcelona  Kijk naar?

Thomas Vermaelen is niet opgenomen in de selectie van FC Barcelona voor de competitiewedstrijd van vanavond (zaterdag) tegen stadsgenoot Espanyol.

(25/04/2015 @ 10:33)
'Laat ouders na de geboorte een jaar thuisblijven'  Kijk naar?

Jonge kinderen die naar de crŤche gaan, hebben stress, onderzocht de Nederlandse hoogleraar Carolina De Weerth. Daarom pleit ze ervoor dat een overheid het mogelijk zou maken om ouders na de geboorte een jaar thuis te laten blijven. 'Het eerste jaar is een korte, extreem belangrijke periode', zegt ze in De Volkskrant.

... / ... Lees meer...

(25/04/2015 @ 13:06)
Wat als een dakloze je geld gaf?  Kijk naar?

We hebben het allemaal al gezien: een haveloze man met een kartonnen bordje op het trottoir. Sommige voorbijgangers stoppen hem wat geld toe, anderen kijken de andere kant op en versnellen de pas. Maar wat als die (schijnbaar) dakloze man geen geld wil maar je net geld wil toestoppen? FouseyTUBE - een alias van Yousef Saleh Erakat - probeerde het in Los Angeles uit en de resultaten zijn op zijn minst gezegd verrassend, ook voor FouseyTUBE zelf.

... / ... Lees meer...

(25/04/2015 @ 13:10)
Uitnodiging voor bal verloopt niet zoals gepland  Kijk naar?

Om zijn vriendinnetje te vragen met hem naar het eindejaarsbal te gaan, had de Amerikaanse Daniel zich goed voorbereid. Hij reed met haar langs een weg waar hij op verkeersborden de woorden 'Wil je met me trouwen - lol, grapje - naar het eindejaarsbal gaan?' had gescheven. Het bordje met het vraagteken had hij in de auto liggen om zijn vraag af te maken, maar zijn vriendin reageerde niet helemaal zoals gehoopt.

... / ... Lees meer...

(25/04/2015 @ 11:42)
Josť Mourinho haalt een grapje uit  Kijk naar?

Josť Mourinho dolde erop los tijdens de persconferentie voor de topper tegen Arsenal, ondanks het feit dat de wedstrijd tegen de Gunners Chelsea misschien wel definitief richting titel kan loodsen. Toen de Portugese trainer van Chelsea vroeger in de perszaal was dan de persverantwoordelijke, bokste hij snel een grapje in elkaar. 'Als Steve binnenkomt, doen we alsof het vragenuurtje al is afgelopen, ok?' Dat leidde natuurlijk tot algemene hilariteit bij de pers ťn bij Mourinho.

... / ... Lees meer...

(25/04/2015 @ 14:25)
(25/04/2015 @ 11:27)
Geen halfnaakte mannen meer bij Abercrombie & Fitch  Kijk naar?

Mannen met een blote bast en dito wasbordje waren jarenlang het uithangbord van Abercrombie & Fitch. Maar het Amerikaanse merk wil komaf maken met zijn oppervlakkige reputatie en zet vanaf nu aangekleed personeel in.
(25/04/2015 @ 11:09)
Die vervelende collega? Soms ben je die zelf  Kijk naar?

We spenderen behoorlijk wat tijd op de werkvloer, dus moeten we zien om te gaan met collega's die we dom, lui of vervelend vinden. Wat we vaak vergeten, is dat we ook zťlf die vervelende collega kunnen zijn, stelt de Nederlandse hoogleraar sociale psychologie Roos Vonk in haar nieuwe boek 'Collega's en andere ongemakken'.

... / ... Lees meer...

(25/04/2015 @ 10:55)
Ex-stiefvader Kim Kardashian uit zich voor het eerst als vrouw  Kijk naar?

Bruce Jenner (65), vader van Kendall en Kylie Jenner en vroeger ook stiefvader van de zusjes Kardashian, heeft op televisie verteld dat hij zich meer vrouw dan man voelt. Daarmee bevestigt hij voor het eerst zelf de geruchten. 'Ik ben in elk opzicht een vrouw', zegt hij in een lang gesprek met journaliste Diane Sawyer van de Amerikaanse zender ABC.

... / ... Lees meer...

(25/04/2015 @ 10:18)
Nora en Josje samen in het gips  Kijk naar?

De Lokerse Nora Beirnaert (8) beleefde haar ultieme kinderdroom. Ze werd door niemand minder dan Josje van K3 in het gips gestoken. De vervulde droom komt zondag op televisie op VTMKZOOM.

(25/04/2015 @ 06:55)
Nacer Chadli redt belangrijk punt voor Tottenham in strijd om Europese plaatsen  Kijk naar?

Southampton en Tottenham hebben 2-2 gelijkgespeeld op de 34e speeldag in de Premier League. Vooral Tottenham kan opgelucht ademhalen, bij een nederlaag zou Southampton over de Spurs naar een vijfde plaats gesprongen zijn. Liverpool speelt later vandaag nog en staat zevende met twee wedstrijden minder gespeeld.

... / ... Lees meer...

(25/04/2015 @ 15:37)
VIDEO. ProgeriapatiŽnt Michiel gaat voluit voor zijn rijbewijs  Kijk naar?

Progeria, de zeldzame verouderingsziekte waarvoor nog altijd geen medische oplossing bestaat. In BelgiŽ lijden 3 patiŽntjes aan de aandoening. Gemiddeld worden ze 12 en een half jaar. De bekendste progeriapatiŽnt, Michiel uit Diepenbeek, is nu bijna 17. Hij stelt het goed en zit nog boordevol plannen. Volgend jaar, als hij 18 wordt, wil hij zijn rijbewijs behalen.

... / ... Lees meer...

(24/04/2015 @ 19:43)
Zo verras je je vrienden met een banaan  Kijk naar?

Elke zaterdag leert She. je een makkelijk trucje voor bij je thuis. Deze week: neem je vrienden beet met een banaan die al gesneden is voor ze hem kunnen pellen.
(25/04/2015 @ 04:30)
Met dit aanzoek duurt liefde voor altijd  Kijk naar?

In het Canadese Kelowna heeft Jason een verrassing van formaat voor de liefde van zijn leven Lydia. Zogenaamd voor de lol begraven hij en zijn vrienden een koffer vol spullen, als een soort schatkist om over zoveel eeuwen te worden opgegraven. Iedereen zit mee in het complot, behalve zijn liefje Lydia. Als bij toeval vinden ze net op die plek nog een andere schatkist...

... / ... Lees meer...

(25/04/2015 @ 09:18)

Laatst import : 24/04/2015 @ 00:28

 
MEDEDELING SPONSOR


 
ROL RADIO ---- NON-STOP OLDIES

 Luister ook 24 op 24  R.O.L. radio zonder je PC.

internetradioaldi.jpg


Met een internetradio die je al voor +/- 100 euro kan kopen luister je onbeperkt naar al onze oldies hits zonder dat je pc of laptop de hele tijd aan staat. Wel moet je uiteraard in het bezit zijn van een internet aansluiting (draadloos of met kabel). Je kan ons station vinden onder de Europese stations uit belgie. Zoek naar "ROLRADIO" Of gebruik volgende link om rechtstreeks in je webradio te plaatsen:
http://rolradio.servemp3.com       
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
 

oldies.gifSinds 2003 is R.O.L. Radio te beluisteren via het wereldwijde web. Onze uitzendingen zijn 24 op 24h te beluisteren via live stream. Het muziekformat op weekdagen is non-stop oldies hits van eind jaren 50 tot begin jaren 80. ALLEEN OLDIES! dus.
We draaien muziek uit drie decennia met veel leuke artiesten, nostalgie en goede muzikale herinneringen.

In het weekend passeren onze live programma's de revue.....

De Fifties, Sixties en Seventies.Maar ook wel wat recenter werk. U hoort veel juke-box classics met o.a. Elvis Presley, Bobby Vee, Bobby Vinton, Bobby Darin, Fats Domino en Cliff Richard. Maar ook Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. The Beatles of Paul Anka ontbreken niet.
Verder veel Flowerpower-sixties met oa. The Mama's & The Papa's. Good old seventies soul met Aretha Franklin, Diana Ross & the Supremes, Smokey Robinson, Otis Redding, Sam & Dave e.a. Seventies Popular met de Eagles, Abba en Neil Diamond en meer. 

 
RECLAME

WEBCAM STUDIO

DE JUISTE TIJD

Golden Country Songs

Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
www.goldencountrysongs.com.. 


Aanmelden
 Toon alle leden Leden : 71
<u>Leden vandaag</u> Leden vandaag (5)
              henri              andre_nsu              marchol              antonius              guido1   

Loginnaam:

Wachtwoord:

[ Wachtwoord vergeten? ]


[ wordt steunend lid ]


Leden OnLine:  Leden OnLine:
     guido1  
     henri  
Bezoekers OnLine:  Bezoekers OnLine: 9


Record
RecordLeden: 53

Op 09/09/2014 @ 10:22

RecordTotaal: 73

Op 22/06/2014 @ 11:50

POPCORN CITY

pocorn.jpg
Maandag avond van 20h tot 21h bij ROL radio

Afbeeldingen van leden
Uploaden
Bekijken
SUDOKU

 sudoku.jpg

AANTAL LUISTERAARS

Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 4 Luisteraars.

R.O.L. OLDIES

oldiesjukebox.jpg

AA Vlaanderen

ooit_doorgezakt.jpg

NIEUWS LEZER