You are here :   Start » Kranten nieuws - Buitenland
 
Preview  Print...  Print this page...
Request Non-stop

jukebox3.gif

Verzoekplaat aanvragen?

Klik, wacht , luister en geniet.......Non-stop request list

Webcam Studio
Luister Mee
speaker.png
 listennowlive.gif 
Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.
Of download onze app in de appstore og google play

Link voor tablet of smartphone

Advertisement

Jukebox Oldies

JUKEBOX-OLDIES-RADIO

Pol
Uit welk decennium komt de leukste muziek ?
Golden Country
Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
.com.. 

Luisteraars
Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Bezoekers

 6387380 bezoekers

 33 bezoekers online

Advertisement

Zoeken
Zoeken
Kalender
Kranten nieuws - Buitenland

Het Nieuwsblad : Buitenland


Het Nieuwsblad : Buitenland


Oudje vergist zich van pedaal en crasht  View ?

Spectaculaire beelden uit Chili: een wagen staat bijna verticaal op een parking van een supermarkt. Een 77-jarige man verloor er de controle over zijn stuur en reed van de tweede verdieping naar beneden. De bejaarde man zou per ongeluk zijn gaspedaal hebben ingedrukt, terwijl hij eigenlijk wou remmen.
(30/07/2016 11:10)

Belgische toeriste (68) sterft op vakantie in Italië  View ?

Een Belgische toeriste is vrijdagochtend om het leven gekomen op het strand van het Italiaanse Torre Cane, niet ver van de stad Bari. De 68-jarige vrouw werd onwel tijdens het baden, de precieze doodsoorzaak is nog niet bekend.
(30/07/2016 10:45)

Wapens gestolen op Amerikaanse legerbasis in Stuttgart  View ?

Speciale agenten van het Amerikaanse Army Criminal Investigation Command (CID) onderzoeken de diefstal van wapens en ander militair materiaal op een Amerikaanse legerbasis in de Duitse stad Stuttgart eerder deze maand. Dat meldt de nieuwswebsite van het Amerikaanse leger, Stars and Stripes.

(30/07/2016 07:39)

OVERZICHT. Zwarte zaterdag: files blijven maar groeien  View ?

Mobiliteitsorganisatie Touring meldt rond 11 uur dat de files van het vakantieverkeer nog altijd aangroeien. Vooral in Frankrijk, meer bepaald in de Rhônevallei is er sprake van extreem lange files, in totaal gaat het om meer dan 150 kilometer. De piek wordt kort na de middag, rond 13 uur, verwacht.
(30/07/2016 11:16)

Rechter verwerpt claims van 29 potentiële erfgenamen Prince  View ?

Een rechter in de Verenigde Staten heeft de claims verworpen van 29 personen die beweerden erfgenamen te zijn van de op 21 april overleden zanger Prince. Zes mensen mogen proberen hun familiale band met Prince te bewijzen met genetische tests.

(30/07/2016 06:05)

Wereldprimeur: kraamkliniek voor verkrachte vrouwen  View ?

Vrijdag heeft in Londen een kraamkliniek speciaal bedoeld voor verkrachte vrouwen de deuren geopend.

(29/07/2016 21:28)

Burgers verlaten Aleppo dankzij humanitaire corridors  View ?

Tientallen families hebben zaterdag de fel bevochten stad Aleppo verlaten langs corridors die de Russische soldaten hebben opgezet, zo meldt het Syrische staatspersbureau Sana.

(30/07/2016 14:25)

Kennis van dader gijzeling Franse kerk voor aanslag opgepakt in Genève  View ?

Een zeventienjarige jongen die geprobeerd had om naar Syrië te reizen met een van de twee gijzelnemers in een Franse kerk, werd enkele dagen voordien opgepakt in Genève bij een nieuwe poging om in Syrië te raken. Dat zegt een bron dicht bij het onderzoek.

(30/07/2016 13:54)

Beierse minister-president gelooft niet in Merkels “Wir schaffen das”  View ?

De Beierse minister-president en voorzitter van CSU - de Beierse zusterpartij van Angela Merkels CDU - wil dat de vluchtelingenstroom naar Duitsland wordt ingeperkt. “De beperking van de immigratiestroom is een broodnodig voor de veiligheid van het land”, zegt Horst Seehofer zaterdag tijdens de jaarlijkse persconferentie van de Beierse regering.

(30/07/2016 13:30)

Aanklachten tegen Erdogan-beledigers blijven in Duitsland wel van kracht  View ?

De aanklachten tegen het beledigen van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan die in Duitsland lopen, zijn nog steeds van kracht, zegt Ralf Höcker, de advovaat van Erdogan. Erdogan had vrijdagavond gezegd dat hij alle aanklachten “in verband met de respectloze beledigingen die tegen mij werden geuit”, gaat laten vallen. “Dat geldt alleen voor Turkije, in Duitsland verandert er niets”, aldus Höcker.

(30/07/2016 12:34)

Acht Turkse soldaten gedood, 35 Koerdische strijders omgebracht  View ?

Bij een aanval van de Koerdische afscheidingsbeweging PKK in het zuidoosten van Turkije hebben acht Turkse soldaten het leven gelaten. Turkije nam wraak door 35 strijders om te brengen, meldt het Turkse persagentschap Dogan zaterdag op basis van militaire bronnen.

(30/07/2016 11:23)

FBI en Justitie onderzoeken mogelijke hacking bij Democratische partij  View ?

De FBI en het Amerikaanse ministerie van Justitie onderzoeken een mogelijke nieuwe hacking van het computersysteem van de Democratische partij en van het campagneteam van Hillary Clinton. Dat schrijft CNN op basis van juridische bronnen.

(30/07/2016 06:45)

‘Lula’ da Silva beschuldigd van “belemmering van de rechtsgang”  View ?

De Braziliaanse oud-president Luiz Inacio ‘Lula’ da Silva (2003-2010) is vrijdag in het onderzoek naar het corruptieschandaal Lava Jato rond het staatsbedrijf Petrobras (Petroleo Brasileiro) door het parket in Brasilia beschuldigd van “belemmering van de rechtsgang”.

(30/07/2016 06:00)

Vijf soldaten omgekomen bij ‘PKK-aanslag’  View ?

Bij een aanslag in het zuidoosten van Turkije zijn vrijdag zeker vijf Turkse soldaten gedood en acht anderen verwond. Dat meldt het persagentschap DHA. Vermoedelijk zitten strijders van de verboden Koerdische Arbeiderspartij PKK achter de aanval.

(29/07/2016 21:51)

Democraten alweer slachtoffer van hackers  View ?

De Democratische partij van Barack Obama en Hillary Clinton is, voor de tweede maal in een week tijd, slachtoffer geworden van een aanval van hackers. Ook tegen het officiële campagneteam van de Democratische congresleden (DCCC) vond een cyberaanval plaats, aldus een woordvoerster van de partij vrijdag.

(29/07/2016 20:35)

Syrische kraamkliniek gebombardeerd  View ?

Bij een luchtaanval is in de noordwestelijke Syrische provincie Idlib een kraamkliniek getroffen, zo heeft het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten vrijdag getwitterd. Het is niet duidelijk wie de aanval uitvoerde.

(29/07/2016 20:24)

Gewapende man opgepakt op markt van Krakau tijdens Wereldjongerendagen  View ?

Tijdens de Wereldjongerendagen in Krakau is donderdag op de markt van de Zuid-Poolse stad een man met een wapen opgepakt. De man gedroeg zich volgens een politieagent verdacht en werd daarom gefouilleerd, zo meldde het Poolse persagentschap PAP vrijdag.

(29/07/2016 20:03)

Nieuw konijnenvirus zorgt voor paniek in Europa  View ?

Zowel in België als in de buurlanden worden kwekers van konijnen geconfronteerd met acute sterfte in hun stallen, nadat een nieuwe variant van Rabbit Hemorrhagic Disease (RHD) zich vanuit Frankrijk naar de rest van Europa verspreidde. Dat meldt het Vlaams infocentrum land- en tuinbouw (VILT) vrijdag.

(29/07/2016 18:50)

Franse politie controleert twee verdachte mannen op tgv, vals alarm  View ?

Volgens verschillende media zouden agenten in het Zuid-Franse Toulon twee mensen van een hogesnelheidstrein geplukt hebben op verdenkingen van banden met terrorisme. De politie meldt echter dat de gecontroleerde personen niet werden opgepakt.
(29/07/2016 18:30)

Belgisch gezin dient klacht in na bijenaanval in vakantiehuisje  View ?

Een Belgisch gezin dat op vakantie was in de Franse Drôme, niet ver van de Mont Ventoux, gaat een klacht indienen tegen de eigenaar van bijenkast. Het gezin werd namelijk herhaaldelijk gestoken tijdens het verblijf in een vakantiewoning. Dat heeft francebleu.fr vrijdag gemeld.

(29/07/2016 17:11)

Zika voor het eerste overgedragen door lokale muggen in VS  View ?

In de Amerikaanse staat Florida zijn vier mensen besmet met het zikavirus door plaatselijke muggen. Het zijn de eerste bekende gevallen in de VS waarbij dit gebeurd is.

(29/07/2016 16:51)

Weer honderden walvissen afgeslacht omwille van eeuwenoude traditie  View ?

Er komt meer en meer kritiek op, en toch keer het ritueel ieder jaar terug: op de stranden van de Deense Faeröer-eilanden werden afgelopen week weer zo’n 200 grienden geslacht.

(29/07/2016 14:32)

Twee agenten in San Diego neergeschoten: één dood  View ?

In het Amerikaanse San Diego, in het zuiden van Californië, zijn in de nacht van donderdag op vrijdag twee politieagenten neergeschoten. Een is overleden, de andere wordt geopereerd, aldus de politie van San Diego op Twitter. Een verdachte is opgepakt.

(29/07/2016 12:43)

Paus Franciscus bidt alleen in Auschwitz  View ?

Paus Franciscus bracht in Polen een bezoek aan het concentratiekamp Auschwitz. Hij wou het kamp ‘alleen en in stilte’ bezoeken.

(29/07/2016 12:02)

Syrische asielzoeker opgepakt in onderzoek naar gijzeling Franse kerk  View ?

In het kader van het onderzoek naar een jihadistische aanslag op een Normandische kerk is een Syrische asielzoeker opgepakt, zo is vrijdag uit een bron dichtbij het onderzoek vernomen.

(29/07/2016 11:46)

Last import : 27/07/2016 18:51

You are here :   Start » Kranten nieuws - Buitenland
 
 
Instellingen

Connect again :
Je gebruikersnaam :
Je wachtwoord


  Count of members 31 members
Verbonden :
(nobody)
Jammer !!!
Cookies

logo.png

Deze site werd opgebouwd conform de toelatingsvoorwaarden overeengekomen met de Belgische auteursrechtenvereniging SABAM. Onder licentie van Radionomy
 De beschermde werken kunnen door de bezoekers gratis geconsulteerd worden, met uitsluiting van verdere reproductie en/of openbare mededeling ervan.

Nieuwsbrief
To receive news about this website, consider subscribing to our Newsletter.
Nngna
copy the code :