You are here :   Start » Kranten nieuws - Buitenland
 
Preview  Print...  Print this page...
Request Non-stop

jukebox3.gif

Verzoekplaat aanvragen?

Klik, wacht , luister en geniet.......Non-stop request list

Webcam Studio
Luister Mee
speaker.png
 listennowlive.gif 
Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.
Of download onze app in de appstore og google play

Link voor tablet of smartphone

Advertisement

Wat is er nieuw
(since 31 days)
Kalender
Old record box
Nieuws
Jukebox Oldies

JUKEBOX-OLDIES-RADIO

Pol
Uit welk decennium komt de leukste muziek ?
Golden Country
Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
.com.. 

Luisteraars
Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Bezoekers

 6286910 visitors

 11 visitors online

Advertisement

Zoeken
Zoeken
Kalender
Kranten nieuws - Buitenland

Het Nieuwsblad : Buitenland


Het Nieuwsblad : Buitenland


Minstens 20 doden door tropische storm Erika op Dominica  View ?

Op het Caraïbische eiland Dominica heeft de tropische storm Erika aan zeker 20 mensen het leven gekost. In het dorp Petite Savanne, in het zuidoosten van het land, kwamen mensen om nadat ze bedolven raakten door een modderstroom, zo melden de plaatselijke media.

(29/08/2015 08:41)

Franse snelweg geblokkeerd door woonwagenbewoners  View ?

In Frankrijk werd de A1, één van de drukste autosnelwegen van het land, vrijdagnacht ter hoogte van Roye (departement Somme) geblokkeerd door een zestigtal woonwagenbewoners. De blokkade volgt op de dodelijke schietpartij deze week in een naburig woonwagenkamp.

(29/08/2015 08:14)

VN adviseert: ‘Nederland moet stereotypen over Zwarte Piet vermijden’  View ?

De Nederlandse overheid moet actief de stereotypen bestrijden die aan Zwarte Piet vastzitten. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om kenmerken die mensen kunnen doen denken aan het slavernijverleden. Dat adviseert het VN-comité dat optreedt tegen rassendiscriminatie vrijdag. De Nederlandse minister van Integratie Lodewijk Asscher ziet het VN-rapport als steun.

(28/08/2015 20:09)

Pianiste niet meer te horen tijdens KLM-vluchten na provocerende tweets  View ?

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM schrapt de muziek van de Oekraïens-Amerikaanse pianiste Valentina Lisitsa (41) uit het entertainmentprogramma tijdens vluchten. Dat gebeurt na klachten van passagiers over tweets van de pianiste over de ramp met het passagiersvliegtuig van vlucht MH17, liet een woordvoerster weten na een bericht in de Nederlandse krant Volkskrant.

(28/08/2015 11:15)

Machtigste Japanse maffiaclan op het randje van oorlog  View ?

Honderd kaarsjes heeft de grootste en machtigste maffiaclan van Japan onlangs uitgeblazen. Maar wie denkt dat de leden van Yamaguchi-gumi enkel nog sigaren roken en palaveren over de goede oude tijd, heeft het flink mis. ‘Een opsplitsing van de bestaande clans dringt zich op, wat tot oorlog tussen de verschillende maffiafamilies zal leiden’, aldus de Japanse politie.

(28/08/2015 19:10)

Meisje (6) aangeklaagd voor ongeval tijdens skiën  View ?

Een volwassen vrouw heeft een klacht ingediend tegen een zesjarig meisje dat tegen haar aan is gebotst tijdens het skiën in Oostenrijk. De vrouw raakte daardoor ernstig gewond.

(28/08/2015 17:40)

Verblijf van de Kerstman in Lapland van bankroet gered  View ?

De Kerstman heeft een zorg minder. Santapark, de officiële verblijfplaats van Santa Claus in Lapland, is op het nippertje van het bankroet gered. Een nieuwe eigenaar neemt het park en de schulden over.

(28/08/2015 17:23)

Belgische verdachte van moord opgepakt in Spanje  View ?

De Spaanse politie heeft woensdag in de Spaanse enclave Melilla een Belg opgepakt tegen wie een Europese aanhoudingsbevel was uitgeschreven, zo meldt het Spaanse persbureau Efe. Het gaat om de 24-jarige Bilal Haddouche, die samen met Zahl Zakir (21) en Amine Dahache (22) verdacht wordt van de doodslag op de 35-jarige Artur Rifa, op 20 mei 2013 in het Brusselse metrostation Rogier.

(28/08/2015 16:51)

McDonalds breekt met kippenboerderij na het zien van deze beelden  View ?

McDonald's werkt niet langer samen met een kippenboerderij waar dieren zwaar mishandeld werden. Tot die beslissing kwam de fastfoodketen na undercoverbeelden van dierenwelzijnsorganisatie Mercy for Animals. Het pluimveebedrijf leverde kippen die bij McDonalds verwerkt worden tot Chicken McNuggets.

(28/08/2015 16:13)

Griekse interim-regering benoemd  View ?

De Griekse interim-premier Vassiliki Thanou heeft vrijdag haar overgangsregering samengeroepen. De belangrijkste posten van het kabinet zijn bezet door experten, die het vertrouwen van de meerderheid van de partijen hebben.

(28/08/2015 11:48)

Russen vernietigen 1,5 ton voedsel van BMW-raceteam  View ?

De dienst voor Voedselveiligheid in Rusland heeft zijn oog laten vallen op de tonnen voedsel die raceteams laten aanrukken voor de DTM-races op het circuit vlakbij de Russische hoofdstad. Het team van BMW verloor op enkele uren tijd anderhalve ton voedsel door de sancties die het land heeft opgelegd aan Westerse importeurs.

(28/08/2015 11:09)

Parket bevestigt link tussen moord op Aquino en dode man in Roermond  View ?

Het parket van Limburg heeft bevestigd wat al vermoed werd: dat de dode man die gisteren op de autosnelweg in Roermond is gevonden, gelinkt is aan de moord op Silvio Aquino in Opglabbeek. In het belang van het onderzoek kan het parket in Hasselt niet zeggen welke aanwijzingen er zijn om de twee feiten aan elkaar te linken. Intussen betwijfelt advocaat Sven Mary dat het om een liquidatie gaat.
(28/08/2015 21:20)

Pro-Koerdische partij in Turkse interim-regering  View ?

In Turkije heeft president Recep Tayyip Erdogan het licht op groen gezet voor een nieuwe interim-regering. Die moet het land besturen tot de vervroegde verkiezingen van november.

(28/08/2015 21:16)

Bekentenis op sterfbed leidde vinders naar nazitrein met goud  View ?

De nazitrein bestaat. Daarvan is de Poolse overheid overtuigd sinds een van de mannen die de trein 'verborgen' heeft dat op zijn sterfbed verteld heeft. Intussen roepen Poolse ministers schattenjagers op om niet te gaan zoeken. 'Er kunnen mijnen liggen en het is dus levensgevaarlijk', klinkt het.
(28/08/2015 18:13)

Man met oorpijn krijgt vreselijk nieuws van de dokter  View ?

Een Chinese man trekt met oorpijn naar de dokter. Wat hij daar, na een uitgebreid onderzoek te horen krijgt, tart alle verbeelding. In het oor van de arme Chinees zaten maar liefst 26 kakkerlakken.
(28/08/2015 15:21)

Koppel doet fantastische vondst achter keukenmuur  View ?

Stel je voor: je bent je keuken aan het verbouwen en plots vind je achter een van de muren een kluis met daarin 45.000 euro en een handleiding voor een schattenjacht. Het lijkt een verhaal uit een film, maar het overkwam dit koppel uit Phoenix in de Amerikaanse staat Arizona.

(28/08/2015 13:56)

Zussen veroordeeld tot verkrachting om 'misdaad' van broer te wreken  View ?

Twee zussen zijn in India veroordeeld tot groepsverkrachting omdat hun broer ervandoor ging met een getrouwde vrouw. Dat meldt mensenrechtenorganisatie Amnesty International.

(28/08/2015 13:19)

‘Op 21 september vernietigt een asteroïde de aarde’  View ?

‘Tussen 21 en 28 september zal een asteroïde inslaan op Puerto Rico, en de hele aarde vernietigen’, dat zegt de zelfverklaarde profeet Efrain Rodriguez. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA liet al weten dat het ‘bijna zeker niet waar is’.

(28/08/2015 12:48)

Meer dan 300.000 migranten hebben sinds januari Middellandse Zee overgestoken  View ?

Sinds januari hebben meer dan 300.000 migranten de Middellandse Zee overgestoken en meer dan 2.500 mensen zijn in hun poging om Europa te bereiken omgekomen, zo heeft het Hoog VN-Commissariaat voor de Vluchtelingen (UNHCR) vrijdag gemeld.

(28/08/2015 12:10)

Gewezen aartsbisschop die aangeklaagd werd wegens kindermisbruik sterft in Vaticaan  View ?

De wegens misbruik aangeklaagde vroegere pauselijke nuntius Josef Wesolowski is op 67-jarige leeftijd overleden, zo heeft het Vaticaan vrijdag meegedeeld. De vroegere Poolse aartsbisschop is een natuurlijke dood gestorven in de stadstaat.

(28/08/2015 11:58)

4 kinderen bij 71 dodelijke slachtoffers, smokkelaars opgepakt  View ?

In Hongarije zijn drie mensensmokkelaars opgepakt die mogelijk verantwoordelijk zijn voor de dood van 71 vluchtelingen. Naar medeplichtigen wordt nog gezocht. Dat heeft de Oostenrijkse politie bevestigd. De lichamen van de vluchtelingen werden donderdagmiddag aangetroffen in het laadruim van een Sloveense vrachtwagen in Oostenrijk.
(28/08/2015 11:42)

Nestlé beschuldigd van medeplichtigheid aan slavernij  View ?

Het Zwitserse levensmiddelenbedrijf Nestlé, geleid door de Belg Paul Bulcke, wordt ervan beschuldigd bewust de slavernij te steunen die heerst in het Thaise vissersmilieu. Een advocatenkantoor diende daarvoor een collectieve klacht in tegen het bedrijf bij de federale rechtbank in Californië.

(28/08/2015 09:43)

Een van laatste twee overlevenden van ‘Great Escape’ overleden  View ?

De Australiër Paul Royle, een van de laatste twee overlevenden van de ‘Grote Ontsnapping’ uit het oorlogsgevangenenkamp Stalag Luft III tijdens de Tweede Wereldoorlog, is op 101-jarige leeftijd overleden. Dat kondigde zijn zoon vrijdag aan. De ontsnapping is vereeuwigd in de film ‘The Great Escape’ uit 1963, met Steve McQueen.

(28/08/2015 08:15)

India in shock: ‘Ratten hebben baby in couveuse doodgebeten’  View ?

In het Indiase district Guntur heeft zich afgelopen woensdag een schokkend incident voorgedaan. De ouders van een tien dagen oude baby vonden hun kindje zwaar verminkt op de afdeling Intensieve Zorgen in het ziekenhuis. Volgens hen is hij doodgebeten door ratten.

(28/08/2015 07:45)

Twee boten gekapseisd voor Libische kust: vrees voor honderden doden  View ?

Twee boten met bootvluchtelingen zijn gekapseisd voor de Libische kust. Er wordt gevreesd voor honderden doden, aldus mediaberichten vrijdag.

(28/08/2015 07:02)

Last import : 29/08/2015 10:39

You are here :   Start » Kranten nieuws - Buitenland
 
 
Instellingen

Connect again :
Your user name :
Your password


  Count of members 2 members
Connected :
(nobody)
Snif !!!
Cookies

logo.png

Deze site werd opgebouwd conform de toelatingsvoorwaarden overeengekomen met de Belgische auteursrechtenvereniging SABAM. Onder licentie van Radionomy
 De beschermde werken kunnen door de bezoekers gratis geconsulteerd worden, met uitsluiting van verdere reproductie en/of openbare mededeling ervan.

Nieuwsbrief
To receive news about this website, consider subscribing to our Newsletter.
AHyHK2
copy the code :
1 Subscriber