You are here :   Start » Kranten nieuws - Buitenland
 
Preview  Print...  Print this page...
Request Non-stop

jukebox3.gif

Verzoekplaat aanvragen?

Klik, wacht , luister en geniet.......Non-stop request list

Webcam Studio
Luister Mee
speaker.png
 listennowlive.gif 
Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.
Of download onze app in de appstore og google play

Link voor tablet of smartphone

Advertisement

Jukebox Oldies

JUKEBOX-OLDIES-RADIO

Pol
Uit welk decennium komt de leukste muziek ?
Golden Country
Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
.com.. 

Luisteraars
Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Bezoekers

 6349741 bezoekers

 16 bezoekers online

Advertisement

Zoeken
Zoeken
Kalender
Kranten nieuws - Buitenland

Het Nieuwsblad : Buitenland


Het Nieuwsblad : Buitenland


Duizenden Britten betogen tegen Brexit  View ?

Duizenden tegenstanders van de Brexit hebben in Groot-Brittannië tegen de EU-uitstap van het land gedemonstreerd.

(28/06/2016 22:56)

Duglegur! Volgens IJslandse Belgen is dat dé verklaring voor het voetbalmirakel  View ?

In complete extase zijn ze, die IJslanders. Het land van vervelende vulkanen, bankschandalen en excentrieke muzikanten is nu ineens ook een voetbalnatie. En dé sensatie van het EK. “Ze worden hier helemaal gek. Er werd na de match tegen de Engelsen zelfs vuurwerk afgestoken, ook al is het hier nu bijna 24 uur per dag licht”, zegt uitgeweken Vlaming Koen Van de Putte.

(28/06/2016 21:20)

Dodentol van aanslagen luchthaven Istanbul loopt op tot 28  View ?

Zelfmoordaanslagen hebben al minstens tien dodelijke slachtoffers gemaakt op de Ataturk luchthaven in Istanbul. Er zouden ook minstens zestig gewonden zijn gevallen, zegt het officiële persagentschap van Turkije. Zes van hen zouden in kritieke toestand zijn. De gouverneur van Istanbul spreekt op de Turkse televisie over 28 doden.
(28/06/2016 23:11)

De wraak van Erdogan: Leuvense prof niet meer welkom in Turkije  View ?

Marc Waelkens, professor emeritus aan de KU Leuven, is niet meer welkom in Turkije. De gewezen directeur van het archeologisch project Sagalassos op Turkse bodem heeft de jongste tijd op Facebook fel geprotesteerd tegen het regime van Erdogan. En dat is het regime ook niet ontgaan.

(28/06/2016 20:59)

Francken: “Goed idee om asielzoekers verplicht te laten klussen”  View ?

In Denemarken moeten asielzoekers per week tien uur opleiding volgen en tien uur klussen, zoniet kunnen ze niet rekenen op zakgeld. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken is gewonnen voor het idee. Zo zei hij dinsdag tijdens bij een bezoek aan een asielcentrum in Herning, in het westen van Denemarken.

(28/06/2016 19:33)

Britse tieners starten racistische tirade... tegen Amerikaan die al langer in Engeland leeft dan zij  View ?

De Engelse politie is een zoektocht gestart naar een groep tieners die racistische verwijten naar het hoofd van een Amerikaan hebben geslingerd op een tram in Manchester. Volgens de politie is er een toename in het aantal racistische incidenten sinds Groot-Brittannië vrijdag voor de Brexit koos.

(28/06/2016 16:42)

Europa eist duidelijkheid van Britten: “Dit is Facebook niet. Onze relatie kan niet ‘ingewikkeld’ zijn”  View ?

De Britse premier David Cameron hoopt dat zijn land na de Brexit “een zo nauw mogelijke relatie” met de Europese Unie zal behouden. Dat heeft hij dinsdag gezegd bij zijn aankomst op een Europese top waar hij toelichting moet verstrekken bij het resultaat van het Britse referendum.

(28/06/2016 17:35)

‘Scream’ in het echt: dit telefoontje kreeg vrouw van beruchte verkrachter  View ?

“Ik ga je vermoorden. Ik ga je vermoorden. Ik ga je vermoorden. Bitch. Bitch.” Die beangstigende woorden kreeg een Amerikaanse vrouw aan telefoon te horen van een hevig ademende man. De feiten dateren van 1977, maar vorige week kondigde de FBI een wereldwijde zoekactie en een beloning van 50.000 dollar aan voor wie hen naar de man - die bekend staat als The East Area Rapist - kan leiden.

(28/06/2016 12:47)

Brexit heeft Richard Branson een pak armer gemaakt: “Virgin verloor derde van zijn waarde”  View ?

Virgin Group, het bedrijf van de bekende en steenrijke Britse zakenman Richard Branson, is ongeveer een derde van zijn waarde kwijtgeraakt na het Britse referendum over het lidmaatschap van de Europese Unie. Dat heeft Branson gezegd op de Britse televisie.

(28/06/2016 13:49)

Moeder vermoordt dochter enkele dagen voor haar huwelijk  View ?

Een Texaanse moeder heeft afgelopen vrijdag haar twee dochters doodgeschoten. De ene dochter, de 22-jarige Taylor, zou normaal gezien deze week trouwen met haar verloofde.

(28/06/2016 13:08)

Kan cannabis de bendeoorlog in Marseille oplossen?  View ?

Het is een van de EK-decors, komende donderdag nog van de match ­Polen-Portugal. Maar achter in de wijken van Marseille woedt intussen een brutale drugsoorlog, die na jaren nog steeds niet uitgevochten is. ­Zaterdagnacht kostte hij bijna het leven aan een 14-jarig meisje dat in een afrekening verzeilde, en dit voorjaar vielen al 16 doden door de drugsmaffia. Een directe oplossing lijkt niet voor de hand te liggen. “Of je moet cannabis legaliseren”, klinkt het bij PS-politicus Patrick Mennucci.

(28/06/2016 02:35)

Emotionele Juncker haalt uit naar Farage: "Wat doen jullie hier nog?"  View ?

Het Europees Parlement is dinsdag in spoedzitting bijeengekomen om de uitslag van het Britse EU-referendum te bespreken. De beslissing van de Britten om de EU te verlaten, zorgt voor een bijzonder emotioneel debat.De voorzitter van de Europees Commissie Jean-Claude Juncker haalde hard uit naar de Britse anti-Europese partij UKIP. ‘Wat doen jullie hier nog?’ vroeg hij hen.

(28/06/2016 11:17)

Eindelijk duidelijkheid over mysterieuze dood van Nederlands bruidspaar op Dominicaanse Republiek  View ?

Lokale artsen op de Dominicaanse Republiek denken te weten waarom Nederlanders Jeroen en Michou Venema amper elf dagen na hun huwelijk stierven op het eiland. Van zelfdoding of kwaad opzet zou geen sprake zijn, wel zouden de tortelduifjes een giftige vis hebben gegeten.

(28/06/2016 10:09)

Michel: “Doos van Pandora is open”  View ?

Het kan niet dat Groot-Brittannië in de toekomst enkel profiteert van de Europese voordelen, zonder solidair te zijn met de lidstaten. Dat heeft premier Charles Michel (MR) in aanloop naar de Europese top over de Brexit gezegd in De Ochtend op Radio 1. “Anders spat de Unie uiteen.”

(28/06/2016 08:46)

IN BEELD. Chaos en ontreddering na aanslag Istanbul  View ?

Bij de dodelijk aanslag in de luchthaven van Istanbul zijn volgens een voorlopige balans 28 doden gevallen. Er zijn ook vele tientallen gewonden. De chaos op de luchthaven Ataturk is groot. Net zoals de verslagenheid.

(29/06/2016 00:01)

Wat weten we al over de aanslag op de luchthaven in Istanbul?  View ?

Terroristen hebben een zware aanval uitgevoerd op de Ataturk-luchthaven in Istanbul. De dodentol is zwaar: er werden al 28 doden geteld. Een overzichtje van wat we nu al over de aanslagen weten.

(28/06/2016 23:41)

Drie keer meer water in Californische ondergrond dan gedacht  View ?

In Californië, de Amerikaanse staat die wordt geteisterd door langdurige droogtes, zit drie keer meer water in de ondergrond dan tot nu toe gedacht.

(28/06/2016 19:35)

Extreemrechts groeit in Duitsland en wordt almaar gewelddadiger  View ?

Voor het eerst in jaren is extreemrechts in Duitsland gegroeid: eind 2015 telde het land ongeveer 22.600 rechtsextremisten, terwijl er dat een jaar eerder nog 21.000 waren. Dat blijkt dinsdag uit het jaarverslag 2015 van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst BfV (Bundesamt für Verfassungsschutz), die schat dat de helft van hen “gewelddadig georiënteerd” is.

(28/06/2016 17:36)

Syrische vluchteling vindt 50.000 euro... en geeft ze aan  View ?

Een 25-jarige Syrische vluchteling heeft in zijn woning in de Duitse stad Minden 50.000 euro cash geld en documenten van spaarboekjes met meer dan 100.000 euro op gevonden. De man heeft zijn vondst netjes aangegeven bij de Duitse autoriteiten.

(28/06/2016 15:09)

Dit is de Chinese concurrent voor Boeing en Airbus  View ?

Het heeft tien jaar geduurd, maar vandaag heeft Comac zijn eerste commerciële vlucht gemaakt. Het vliegtuig moet het Chinese antwoord worden op Boeing en Airbus.

(28/06/2016 14:59)

Schotse premier Sturgeon gaat naar Brussel  View ?

De Schotse premier Nicola Sturgeon gaat morgen/woensdag naar Brussel om daar te praten met voorzitter Martin Schultz van het Europees Parlement. Dit heeft de Britse openbare omroep BBC dinsdag gemeld.

(28/06/2016 14:37)

Nexit-referendum haalt 56.000 handtekeningen op  View ?

Een initiatief voor een referendum om Nederland uit de Europese Unie te krijgen (Nexit), heeft zo’n 56.000 steunbetuigingen opgeleverd. De twee initiatiefnemers uit Nederlands Limburg overhandigden de handtekeningen dinsdag aan parlementsleden in Den Haag.

(28/06/2016 14:17)

Honderdtal gewapende politieagenten op Franse stranden deze zomer  View ?

Een honderdtal Franse politieagenten, van de 300 die de stranden moeten bewaken, zullen deze zomer gewapend zijn, niet alleen om in te grijpen bij een terreuraanval maar ook om zichzelf te kunnen verdedigen, zo heeft een politiebron dinsdag gezegd.

(28/06/2016 13:32)

Honderdtal gewapende politieagenten op Franse stranden deze zomer  View ?

Een honderdtal Franse politieagenten, van de 300 die de stranden moeten bewaken, zullen deze zomer gewapend zijn, niet alleen om in te grijpen bij een terreuraanval maar ook om zichzelf te kunnen verdedigen, zo heeft een politiebron dinsdag gezegd.

(28/06/2016 13:32)

Clinton neemt meer voorsprong op Trump in race naar Witte Huis  View ?

De Democratische presidentskandidate Hillary Clinton heeft in de race naar het Witte Huis nu een voorsprong van acht procentpunten op haar Republikeinse rivaal Donald Trump, zo heeft het NBC News dinsdag op gezag van een nieuwe peiling bericht.

(28/06/2016 13:29)

Last import : 25/06/2016 06:17

You are here :   Start » Kranten nieuws - Buitenland
 
 
Instellingen

Connect again :
Je gebruikersnaam :
Je wachtwoord


  Count of members 31 members
Verbonden :
(nobody)
Jammer !!!
Cookies

logo.png

Deze site werd opgebouwd conform de toelatingsvoorwaarden overeengekomen met de Belgische auteursrechtenvereniging SABAM. Onder licentie van Radionomy
 De beschermde werken kunnen door de bezoekers gratis geconsulteerd worden, met uitsluiting van verdere reproductie en/of openbare mededeling ervan.

Nieuwsbrief
To receive news about this website, consider subscribing to our Newsletter.
FmxD2M
copy the code :