You are here :   Start » Kranten nieuws - Buitenland
 
Preview  Print...  Print this page...
Request Non-stop

jukebox3.gif

Verzoekplaat aanvragen?

Klik, wacht , luister en geniet.......Non-stop request list

Webcam Studio
Luister Mee
speaker.png
 listennowlive.gif 
Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.
Of download onze app in de appstore og google play

Link voor tablet of smartphone

Advertisement

Jukebox Oldies

JUKEBOX-OLDIES-RADIO

Pol
Uit welk decennium komt de leukste muziek ?
Golden Country
Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
.com.. 

Luisteraars
Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Bezoekers

 6327832 bezoekers

 20 bezoekers online

Advertisement

Zoeken
Zoeken
Kalender
Kranten nieuws - Buitenland

Het Nieuwsblad : Buitenland


Het Nieuwsblad : Buitenland


Nederlandse spoorwegen niet te spreken over gehuurde Belgische treinstellen  View ?

De Nederlandse spoorwegen zijn niet blij met de treinstellen die ze huurt van de Belgische NMBS. Ze hebben al een paar keer meegemaakt dat de deuren van de treinstellen in volle vaart plots openen. Er wordt nu gezocht naar de oorzaak van het probleem. In afwachting mogen enkel nog Belgische treinbegeleiders werken in de gehuurde treinstellen.

(28/05/2016 19:43)

Bliksem slaat twee keer in: 11 gewonden in park, 35 gewonden tijdens voetbalwedstrijd  View ?

In een park in Parijs zijn elf mensen, onder wie zeker acht kinderen, zaterdagnamiddag getroffen door de bliksem. Dat is vernomen bij de hulpdiensten en de autoriteiten. Volgens de prefectuur van de politie zijn vier kinderen en twee volwassenen er erg aan toe, en is de toestand zelfs kritiek voor drie kinderen en een volwassene onder hen. Bij een blikseminslag tijdens een voetbalwedstrijd in Duitsland raakten 35 mensen gewond

(28/05/2016 17:34)

Trump gaat toch niet in debat met Sanders  View ?

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, die naar eigen zeggen voldoende afgevaardigden heeft gewonnen om tijdens de Conventie in juli aangeduid te worden als de kandidaat voor de Republikeinen, zal dan toch niet in debat gaan met de Democraat Bernie Sanders. Het is volgens zijn campagneteam “ongepast” om met de kandidaat die op de tweede plaats eindigt in debat te gaan, aldus verschillende media.

(28/05/2016 08:17)

Spanjaarden komen op straat tegen besparingen  View ?

Minder dan een maand vooraleer er in Spanje opnieuw parlementsverkiezingen zijn, zijn duizenden Spanjaarden zaterdag op straat gekomen om de door de Europa opgelegde besparingen te verwerpen.

De slogan van de ‘marsen voor de waardigheid’ in een dertigtal steden van Sevilla tot Barcelona was ’brood, werk, een dak’.

(28/05/2016 17:32)

45 vluchtelingen omgekomen bij schipbreuk op Middellandse Zee  View ?

Op de Middellandse Zee zijn opnieuw minstens 45 vluchtelingen om het leven gekomen. Zowat 135 migranten konden van een zinkend schip worden opgepikt en gered, zo meldt de Italiaanse marine in de nacht van vrijdag op zaterdag.

(28/05/2016 14:50)

Vluchtelingen in Duitsland vaker slachtoffer van agressie  View ?

Het aantal gevallen van agressie tegen vluchtelingen in Duitsland zit nog steeds in stijgende lijn. De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, spreekt in de kranten van de Duitse persgroep Funke over een ‘gedeeltelijke afstomping van de maatschappij’.

(28/05/2016 03:00)

Meer dan half miljoen Syrische burgers belegerd  View ?

In totaal 592.700 Syrische burgers worden op dit moment belegerd door regimetroepen of gewapende groeperingen, 75.000 meer dan bij een vorige balans. Dat zegt een verantwoordelijke van de Verenigde Naties.

(28/05/2016 03:00)

Italiaanse marine haalt 45 lichamen uit het water voor kust van Libië  View ?

Na de schipbreuk van vrijdag voor de kust van Libië heeft de Italiaanse marine al 45 lichamen uit het water gehaald, zo meldt ze op Twitter. 135 andere werden gered van de gedeeltelijk gezonken migrantenboot, tientallen mensen zijn nog vermist. Het gaat al om de derde schipbreuk in het gebied in drie dagen.
(27/05/2016 23:53)

Waarom is gecrasht vliegtuig EgyptAir nog steeds niet gevonden?  View ?

Een week geleden is het intussen, dat vlucht MS804 van Egyptair neerstortte in zee, ergens tussen Kreta en Egypte. Tot nu toe is er van het toestel en de 66 inzittenden geen spoor, en de verwarring over de mogelijke omstandigheden blijft groot. Hoe komt het dat, ondanks alle moderne technologie, het toestel nog niet is gevonden? Is het zo moeilijk, of gebeuren er fouten in het onderzoek?
(27/05/2016 21:25)

Passagiers en bemanningsleden gewond door zware turbulentie  View ?

Bij zware turbulentie tijdens een vlucht van luchtvaartmaatschappij Gulf Air tussen Manilla en Bahrein zijn vrijdag passagiers en bemanningsleden lichtgewond geraakt. Dat meldt de maatschappij.

(27/05/2016 20:52)

ISIS-leider en 70 terroristen gedood bij luchtaanval  View ?

Bij luchtaanvallen in Irak zijn 70 strijders van Islamitische Staat om het leven gekomen. In Fallujah, een bolwerk van de terreurorganisatie, zou een bevelhebber van ISIS om het leven zijn gekomen. Dat meldt het Franse persagentschap AFP op gezag van een Amerikaanse militaire bron.

(27/05/2016 20:37)

Brieven van Vincent van Gogh verschijnen in Chinees  View ?

De volledige correspondentie van de Nederlandse schilder Vincent van Gogh (1853-1890) is voortaan ook in het Chinees te lezen. De zesdelige wetenschappelijke uitgave werd vrijdag voorgesteld in Shanghai, zo meldt het Van Gogh Museum in Amsterdam. Directeur Axel Rüger is zeer tevreden met de publicatie. “Van Gogh is een enorm geliefd kunstenaar in China, zijn leven en werk inspireert generaties Chinezen”, zegt hij.

(27/05/2016 20:27)

Openbaar aanklager in Lewinsky-affaire verwikkeld in seksschandaal  View ?

De openbaar aanklager in de Lewinsky-affaire, Kenneth Starr, is nu zelf betrokken geraakt in een schandaal rond seksueel misbruik. In zijn huidige functie als hoofd van de Baylor University in Waco, in de staat Texas, zou hij seksueel misbruik door American Football-spelers van de universiteit niet grondig genoeg onderzocht hebben. Per 31 mei stapt hij uit zijn functie.

(27/05/2016 20:19)

Dokter Heimlich gebruikt Heimlichmanoeuvre voor het eerst, op 96-jarige leeftijd  View ?

Henry Heimlich is de dokter wiens naam voor altijd verbonden zal zijn aan het manoeuvre waarmee mensen die dreigen te stikken, geholpen kunnen worden. Op 96-jarige leeftijd moest hij het voor het eerst zelf toepassen, in zijn rusthuis, op een medebewoonster die dreigde te stikken in een stuk hamburger.

(27/05/2016 19:09)

De sloop van de Costa Concordia in slechts twee minuten  View ?

In een versneld filmpje van twee minuten wordt getoond hoe het luxueuze cruiseschip Costa Concordia gesloopt werd gedurende één jaar.

(27/05/2016 16:57)

Brandstofdepots in Frankrijk vrijgemaakt, slechts één geblokkeerd  View ?

Alle blokkades van brandstofdepots in Frankrijk zijn opgeheven, met uitzondering van één site, waar nog steeds gestaakt wordt. Dat maakte de Franse regering vrijdag bekend. De blokkades maakten deel uit van het protest tegen de omstreden arbeidswet.

(27/05/2016 16:43)

“Man mag vrouw af en toe een tik geven”  View ?

Als een Pakistaanse man zin heeft en zijn vrouw niet, mag hij haar gerust een tik geven. Dat mag ook wanneer ze zich niet voldoende wast nadat ze haar maandstonden heeft gehad of wanneer ze naar andere mannen kijkt.”

(27/05/2016 16:23)

Gruwel van ISIS neemt toe nu terroristen onder vuur liggen  View ?

De jihadisten van de terreurorganisatie Islamitische Staat (ISIS) doden volgens de Verenigde Naties in de West-Iraakse stad Fallujah almaar meer burgers, die niet voor hen willen vechten.

(27/05/2016 16:11)

Voormalig kindsterretje vertelt over gruwelijk misbruik van kinderen in Hollywood  View ?

Voormalig kindsterretje Corey Feldman heeft gezegd dat hij vroeger meerdere malen werd aangerand door mannen die hem en andere minderjarigen aan elkaar doorgaven. Hij vertelde ook dat Corey Haim op zijn elfde werd verkracht. Volgens Feldman waren deze praktijken algemeen bekend in het wereldje.

(27/05/2016 15:52)

Deze drieling schrijft binnenkort geschiedenis op Olympische Spelen  View ?

Voor het eerst in de geschiedenis van de Olympische Spelen zal een drieling het tegen elkaar opnemen in één wedstrijd. Een unieke gebeurtenis, al schatten kenners de kans klein dat één van hen uiteindelijk het podium zal halen.

(27/05/2016 15:20)

Wandelaar omgekomen na duizend steken van zwerm bijen  View ?

In de Amerikaanse staat Arizona is een man na een aanval van een zwerm bijen overleden. De man werd volgens de politie meer dan duizendmaal gestoken. Hij bezweek in het ziekenhuis aan zijn opgelopen verwondingen.

(27/05/2016 14:54)

Opnieuw dode op Mount Everest  View ?

Nepalese reddingsdiensten hebben vrijdag het lichaam van een van de twee vermiste Indiase alpinisten gevonden op de Mount Everest. Dat meldde de organisator van de expeditie vrijdag. De twee bergbeklimmers waren sinds enkele dagen als vermist opgegeven.

(27/05/2016 14:43)

Mysterieuze verdwijning op luchthaven: Ryan (25) ging koffie halen, maar keerde nooit terug  View ?

Australië is in de ban van de mysterieuze verdwijning van een landgenoot. Want niemand weet op welke manier Ryan Hunt (25) verdwenen is, waar hij momenteel uithangt en vooral: of hij nog leeft.

(27/05/2016 14:43)

Noodbaken van neergestort vliegtuig opgepikt  View ?

Zoekteams die speuren naar de zwarte dozen van de verdwenen vlucht MS804 hebben het signaal van een noodbaken opgepikt, zo heeft de Britse openbare omroep BBC vrijdag op gezag van Egyptische onderzoekers bericht.

(27/05/2016 14:26)

Beelden groepsverkrachting van meisje (16) gedeeld op sociale media  View ?

De politie van Rio de Janeiro is op zoek naar een groep van 33 mannen die beelden van de verkrachting van een 16-jarige op sociale media gedeeld hebben. De zaak doet de discussie over de ‘machismo-cultuur’ in Brazilië opnieuw hoog oplaaien.

(27/05/2016 14:25)

Last import : 28/05/2016 23:45

You are here :   Start » Kranten nieuws - Buitenland
 
 
Instellingen

Connect again :
Je gebruikersnaam :
Je wachtwoord


  Count of members 30 members
Verbonden :
(nobody)
Jammer !!!
Cookies

logo.png

Deze site werd opgebouwd conform de toelatingsvoorwaarden overeengekomen met de Belgische auteursrechtenvereniging SABAM. Onder licentie van Radionomy
 De beschermde werken kunnen door de bezoekers gratis geconsulteerd worden, met uitsluiting van verdere reproductie en/of openbare mededeling ervan.

Nieuwsbrief
To receive news about this website, consider subscribing to our Newsletter.
6LXpMK
copy the code :