LUISTER MEE

    speaker.png  
 listennowlive.gif
 

Met onderstaande link luister je voortaan ook met je tablet of smartphone.

 

Link voor tablet of smartphone

 

 

VOLG ONS

DE BABBELBOX

Tijdens onze live uitzendingen op zaterdag en zondagavond is onze babbelbox bemand met de presentator van dienst..
Gewoon inloggen met je naam zonder wachtwoord en klets gezellig mee...
Wie is er nu aanwezig in onze babbelbox?

chatbox.gif

Klik hierboven om de babbelbox te openen.

OVER ONS

Sluiten Diverse Foto

Sluiten Hoe het begon

Sluiten Luister uren

Sluiten Oude poll uitslagen

Sluiten Programmatie

Sluiten Steunend lid worden

BEZOEKERS

DIVERSE BERICHTEN

Sluiten De jaren 50

Sluiten De jaren 60

Sluiten De jaren 70

Sluiten De jaren 80

Sluiten Muziek Stromen

Sluiten Oldies Muziek Video

Sluiten Zee zenders

MENU LINKS

WEBMASTER - INFO
NIEUWSBRIEF
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
Afmelden
1390 Inschrijvers
BEZOEKERS

   Bezoekers

   Bezoekers online

Nieuws

Nieuws - Door marc_vhz 09/12/2013 @ 07:04Aanvragen jukebox - Door henri 21/02/2013 @ 21:32

Voor de luisteraars die plaatjes willen aanvragen via onze jukebox, even wat uitleg.....

Je vraagt bv Elvis Presley - Surrender aan, dan kan deze plaat binnen de maand niet meer gedraaid worden, en deze zanger niet binnen het uur.
Kan zijn, dat jij bv Elvis Presley - Surrender gaat aanvragen, en deze plaat is door iemand anders al eerder aangevraagd geweest, tja, dan heb je pech.

Nog enkele tips, indien je op (verzoek) staat met je muis, zie je hoeveel dagen geleden deze song gespeeld is geweest, en dat kan je ook zien, als je op (nog niet) staat met je muis.


Kerst bij ROL OLDIES RADIO - Door marc_vhz 17/12/2012 @ 21:21

Intussen zijn ook weer onze kerst nummers toegevoegd aan onze play- en verzoeklijst. Geniet tijdens deze laatste dagen van het jaar van de heerlijke sfeer muziek uit diverse decennia. Geef als zoekwoord KERST in, zo kan je ze snel terug vinden.


Hallo beste leden en luisteraars van R.O.L RADIO.
Net terug van vakantie, lekker uitgerust. Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de leuke mailtjes en berichten op mijn facebook pagina.
Helaas moet ik dit weekend werken, waardoor ik geen programma heb kunnen voorbereiden. Maar ik heb gezorgd voor een alternatief. In ons stoffige archief vond ik nog een programma dat ik ergens midden 2004 op zondag heb gebracht. Morgen ochtend tussen 10 en 12h kan u genieten van de plaatjes die ik 8 jaar geleden draaide. Vanaf volgende week ben ik er weer live. Allemaal een fijn weekend.
Marc Vanholzaten.


Bee Gee Robin Gibb overleden - Door marc_vhz 22/05/2012 @ 20:12

 

 

Robin Gibb, één van de drie Bee Gees, is overleden. Hij had kanker, en werd begin april al opgenomen in h

et ziekenhuis met een longontsteking. 

Bee Gees wereldberoemd met hits als Stayin' Alive

De drie broers Barry, Maurice en Robin Gibb vormden eind jaren vijftig de Bee Gees. Ze werden wereldberoemd met hits als Stayin' Alive, How Deep is Your Love en Saturday Night Fever. Van de drie Bee Gees leeft nu alleen Barry Gibb nog. De tweelingbroer van Robin, Maurice, overleed in 2003. Robin Gibb is 62 jaar geworden.

 


Donna Summer overleden - Door marc_vhz 17/05/2012 @ 22:57

 

Donna Summer overleden

  donderdag 17 mei 2012

 
Donna Summer. Foto: EPA

Donna Summer. Foto: EPA

De Amerikaanse zangeres Donna Summer is donderdag op 63-jarige leeftijd overleden. De zangeres, die ook bekend was als koningin van de disco, overleed aan kanker in de Amerikaanse staat Florida. Haar familie en haar management hebben dit bevestigd.

 

De zangeres verwierf wereldfaam met nummers als Hot Stuff en Last Dance dat nog steeds op menig feestje als laatste nummer wordt gedraaid. Ze won vijf Grammy's.

VS
Summer kwam uit Boston in het noordoosten van de VS. Ze werd in een gezin met zeven kinderen geboren als LaDonna Andre Gaines en begon met zingen in een kerkkoor.

Haar artistieke loopbaan kwam van de grond in een Duitse productie van de musical Hair eind jaren '60. Ze verhuisde daarom naar West-Duitsland. Ze trouwde hier met de acteur Helmuth Sommer, waarna ze de artiestennaam Donna Summer aannam. In 1976 scheidde ze van Sommer, met wie ze een dochter kreeg.

Muziek
Haar eerste single in 1971 was Sally Go Round the Roses. Summer werd bepalend voor de discomuziek dankzij haar samenwerking met de Italiaanse producent en musicus Giorgio Moroder. Ze brak in 1975 definitief door met Love to Love you Baby, waarop orgastische geluiden te horen zijn. Er volgden nog tientallen hits, waaronder onder meer I Love You. Last Dance en Heaven Knows. Met Barbra Streisand zong ze het duet No More Tears, dat eveneens een wereldhit werd.

Summer schreef veel songs grotendeels zelf, maar zong ook werk van andere artiesten. De Amerikaanse rocker Bruce Springsteen schreef de song Protection voor haar.

In de jaren '80 en daarna werd het iets rustig rond de zangeres, maar ze bleef optreden en albums produceren. In 2008 verscheen haar laatste studioalbum Crayons, waarmee ze wederom hoog scoorde.

 

 


Het is fijn om te weten waar onze luisteraars vandaan komen.
Je ziet hieronder het land met het aantal luisteruren van
de afgelopen 7 dagen.

Belgium
6588
Netherlands 941
France 329
Germany 260
Spain 125
United States 117
Thailand 92
United Kingdom 55
Japan 50
Europe 49
Sweden 45
Canada 42
Russian Federation 38
Luxembourg 32
Finland 31
Austria 26
Italy 26
South Africa 23
Switzerland 19
Latvia 17
Hungary 16
Denmark 13
Belarus 13
Mexico 11
Norway 10
Australia 10
Estonia 9
Gambia 8
Moldova, Republic Of 7
Czech Republic 7
Ukraine 7
Taiwan, Province Of China 6
Romania 6
Brazil 6
Bangladesh 6
Argentina 5
Colombia 3
Korea, Republic Of 3
Ireland 3
Philippines 3
Poland 2
Tunisia 2
Chile 2
China 1
Indonesia 1
India 1
Turkey 1
Slovenia 1
Malaysia 1

 

Maandagnamiddag kreeg onze server in het data center in duitsland het erg moeilijk. Onze 2 radio stations ( ROL radio en Radio Limburgia) die vanhier uit de non-stop muziek verzorgen werd over belast. Even later viel de verbinding helemaal weg. Onze thuis computers hebben het snel overgenomen. Helaas is het programma popcorn city dat geprogrameerd staat op maandag avond 20h hierdoor komen te vervallen. De 2de kans voor het programma kan je dinsdag avond 21-02-2012 om 20h beluisteren.
Onze excuses voor het ongemak.  Marc.

Foto's golden oldies event 2011 - Door marchol 31/12/2011 @ 17:03Op de laatste dag van het jaar dan toch even de tijd gevonden om de foto's van het golden oldies event 2011 op onze website te plaatsten.
Je kan ze bekijken via het blok "over ons" bij diverse foto's  golden oldies event 2011.

Sneeuw op je pc - Door marc 21/12/2011 @ 20:20

Na de populaire 'do a barrel roll' heeft Google nu een Easter Egg voor de wintermaanden; wanneer je let it snow intikt op Google begint het te sneeuwen.

Begin november was de Google Easter Egge ‘do a Barrel roll’ trending topic op Twitter waarbij het scherm draaide na het intikken van de zoek term do a barrel roll. Nu in december heeft Google als Easter Egg let it snow waarbij de sneeuwvlokjes over het scherm dwarrelen zodat je helemaal in de winterstemming raakt.
Je typt dus Let it snow in je google zoek venster.

 

Wanneer je de sneeuw een tijdje laat gaan, loopt het scherm vol met sneeuw en verschijnt er een 'defrost knop'. Wanneer je daarop klikt, verdwijnt de sneeuw weer.

 

Geen sneeuw voor IE8 en eerder

De Easter Egg werkt alleen in de browsers Google Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer 9. Gebruikers van Internet Explorer 8 en 7 zien de sneeuw niet in beeld.

 


StartVorige [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ] 3 volgende pagina'sVolgendeEinde
 
MEDEDELING SPONSOR


ROL RADIO ---- NON-STOP OLDIES

 Luister ook 24 op 24  R.O.L. radio zonder je PC.

internetradioaldi.jpg


Met een internetradio die je al voor +/- 100 euro kan kopen luister je onbeperkt naar al onze oldies hits zonder dat je pc of laptop de hele tijd aan staat. Wel moet je uiteraard in het bezit zijn van een internet aansluiting (draadloos of met kabel). Je kan ons station vinden onder de Europese stations uit belgie. Zoek naar "ROLRADIO" Of gebruik volgende link om rechtstreeks in je webradio te plaatsen:
http://rolradio.servemp3.com       
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
 

oldies.gifSinds 2003 is R.O.L. Radio te beluisteren via het wereldwijde web. Onze uitzendingen zijn 24 op 24h te beluisteren via live stream. Het muziekformat op weekdagen is non-stop oldies hits van eind jaren 50 tot begin jaren 80. ALLEEN OLDIES! dus.
We draaien muziek uit drie decennia met veel leuke artiesten, nostalgie en goede muzikale herinneringen.

In het weekend passeren onze live programma's de revue.....

De Fifties, Sixties en Seventies.Maar ook wel wat recenter werk. U hoort veel juke-box classics met o.a. Elvis Presley, Bobby Vee, Bobby Vinton, Bobby Darin, Fats Domino en Cliff Richard. Maar ook Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. The Beatles of Paul Anka ontbreken niet.
Verder veel Flowerpower-sixties met oa. The Mama's & The Papa's. Good old seventies soul met Aretha Franklin, Diana Ross & the Supremes, Smokey Robinson, Otis Redding, Sam & Dave e.a. Seventies Popular met de Eagles, Abba en Neil Diamond en meer. 

 
RECLAME

WEBCAM STUDIO

DE JUISTE TIJD

Golden Country Songs

Een verzameling bekende en minder bekende Golden Country Songs, geselecteerd door Marc Vanholzaten. Je kan ze hier 24 op 24 non-stop beluisteren. De collectie wordt regelmatig uitgebreid
Bezoek onze website:
www.goldencountrysongs.com.. 


Aanmelden
 Toon alle leden Leden : 71

Loginnaam:

Wachtwoord:

[ Wachtwoord vergeten? ]


[ wordt steunend lid ]


Lid OnLine:  Lid OnLine:
Bezoekers OnLine:  Bezoekers OnLine: 2


Record
RecordLeden: 53

Op 09/09/2014 @ 10:22

RecordTotaal: 73

Op 22/06/2014 @ 11:50

POPCORN CITY

pocorn.jpg
Maandag avond van 20h tot 21h bij ROL radio

Afbeeldingen van leden
Uploaden
Bekijken
SUDOKU

 sudoku.jpg

AANTAL LUISTERAARS

Server 1 Luisteraars.
Server 2 Luisteraars.
Server 3 Luisteraars.
Server 4 Luisteraars.

 

R.O.L. OLDIES

oldiesjukebox.jpg

AA Vlaanderen

ooit_doorgezakt.jpg

NIEUWS LEZER